logo
Imprimir
28-11-2022 | 15:55hs
•ALT EMPORDà

Llançà prepara un Nadal en clau local

L’Ajuntament està organitzant una sèrie d’accions vinculades amb el comerç i la gastronomia de proximitat

Llançà aposta per unes festes nadalenques de la mà del comerç i la gastronomia local. Ho farà a través d’una sèrie d’accions que s’estan impulsant des de l’Ajuntament, una de les quals prou visuals: i és que, amb l’objectiu d’ornamentar els establiments que estaran oberts durant aquestes dates, es repartiran catifes vermelles als establiments per tal de millorar i unificar la imatge dels principals eixos comercials del municipi. 

D’altra banda, enguany s’organitzarà el tercer Concurs d’Aparadors de Nadal, activitat que es marca com a fita dinamitzar i fer valdre el comerç i els restaurants de proximitat en aquestes dates clau tot premiant les millors decoracions. Els aparadors participants optaran al Premi Jurat Professional i al Premi Jurat Popular, que consisteixen en vals de regal a gastar als establiments adherits a l’Associació de Comerciants de Llançà. A més, aquest any també hi haurà una nova categoria per a establiments de restauració i allotjament. 

Paral·lelament, també s’ha dissenyat un apartat especial al Marketplace de Llançà, que promocionarà els restaurants oberts en període nadalenc i els seus respectius menús i plats especials. A més, des de Ràdio Llançà es difondran falques dels establiments locals per donar a conèixer tot el que poden oferir durant aquestes festes. 

Aquest any també es col·laborarà amb la primera edició del Mercat de Nadal organitzat per l’Associació de Comerciants local, activitat que es farà del 8 a l’11 de desembre als jardins de la Casa Marly, on es vendran productes de proximitat i on hi haurà animació per als més menuts cada dia. I tot això, és clar, acompanyat de la il·luminació nadalenca pròpia d’aquestes dates.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/190918_llancapreparaunnadalenclaulocal-2.htm