logo
Imprimir
30-11-2022 | 10:10hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Celebrar Nadal amb els comerços d'Olot

Un any més, l'Associació de Comerciants impulsa la campanya 'Per Reis, regals dels comerços' i la tradicional 'Cagada del Tió' amb la voluntat de celebrar les festes nadalenques i potenciar el comerç de proximitat

Un any més, l'Associació de Comerciants d'Olot tornar a escalfar motors per les festes nadalenques. Per això, han impulsat un conjunt d'activitats entorn la festivitat de Nadal com la campanya promocional nadalenca 'Per Reis, regals dels comerços' o la 'Cagada del Tió'.

D'aquesta manera, els comerciants volen donar l'oportunitat a què els clients del comerç local d'Olot puguin optar a un gran premi, coincidint amb les festes nadalenques.

D'una banda, de l'1 al 30 de desembre totes les persones que comprin a qualsevol establiment associat a l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) podran omplir una butlleta que els donarà opcions a aconseguir un dels 4 premis. Els participants hauran de dipositar a les urnes que trobaran als mateixos establiments la seva butlleta i, entre totes les persones participants, s'oferiran 4 premis de 600 € cadascun d'ells.

Enguany, l'entitat ha fet un lleuger canvi i, en comptes d'un sol premi per valor de 2.400 €, se n'entregaran 4 i els afortunats o afortunades disposaran únicament de 6 hores per poder-ne fer ús als comerços associats a l'ACO.

El sorteig es portarà a terme el divendres 30 de desembre a les 12 h a la plaça 1 d'octubre. Una mà innocent s'encarregarà de seleccionar les 4 butlletes de l'urna i des de l'ACO es posaran en contacte amb les persones afortunades.

Si el guanyador no està present en el sorteig, es faran tres trucades telefòniques. En cas que no es localitzi, s'escollirà una altra butlleta amb el mateix procediment, fins a trobar una persona que respongui. El mateix divendres 30 de desembre a les 18 h les persones guanyadores podran començar a fer ús del seu premi i disposaran de temps fins dissabte, 31 de desembre al matí.

La Gran Cagada del Tió canvia de format
L'Associació de Comerciants d'Olot també ha previst portar a terme aquesta iniciativa promocional nadalenca que comptarà amb la picada tradicional del Tió. Aquest 2022, però, es canvia totalment de format.

A partir del 10 de desembre, als locals de La Formiga, Ecolider Olot, Els Pitius, Ovs Kids, Blauet, Benetton, Petits i Menuts, Calçats Rovira, Can Vallès, Canadà House, I-botiga i Cal Marxant es podran trobar les entrades per accedir a l'activitat. Enguany, s'ha previst que es tracti una jornada festiva amb un recorregut per diferents indrets on els menuts podran participar de tallers diversos i gaudir d'una xocolatada al Firal d'Olot. L'objectiu és assegurar que tothom que hi participi pugui gaudir al màxim de les festes nadalenques de la manera més divertida.

Concurs d'aparadors de Nadal i actuacions musicals
Paral·lelament, de l'1 al 30 de desembre es portarà a terme el concurs d'aparadors de Nadal. Tots els establiments comercials que ho desitgin poden participar-hi i els guanyadors/guanyadores es donaran a conèixer el mateix 30 de desembre a la plaça 1 d'octubre. En aquest cas, hi haurà dos guardons per als comerciants, un que s'obtindrà a partir dels criteris del jurat que s'encarregarà d'avaluar les propostes i un segon que s'obtindrà a través de les votacions obtingudes a les xarxes socials. Els comerciants afortunats i afortunades podran gaudir d'una experiència - àpat i estada – gràcies a la col·laboració de l'ACO amb Turisme Garrotxa i l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa.

A més, el 10, 17 i 23 de desembre de 17 a 20 h es portaran a terme actuacions musicals pel centre de la ciutat a càrrec de la Coral Fructus Temporis, la Coral de Mieres i l'alumnat de La Quarta Paret.

Podeu consultar més informació a www.acolot.com.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/190988_celebrarnadalambel-comerco-dolot-2.htm