logo
Imprimir
01-12-2022 | 16:33hs
•ALT EMPORDà

La Policia Local de La Jonquera deté dues persones a la benzinera Shell

Els agents locals han trobat diverses eines que podrien utilitzar-se per a la manipulació de panys, dues orelleres i un aparell electrònic que serveix per a copiar targetes de crèdit

Avui, dijous 1 de desembre, una dotació d'agents de la Policia Local de La Jonquera ha detingut dues persones a l'aparcament de la benzinera Shell, on habitualment estacionen els camions. Durant un patrullatge per la zona, els policies locals han observat dues persones en actitud sospitosa. Donat que els Mossos d'Esquadra de La Jonquera havien informat recentment la Policia Local de La Jonquera que s'estaven produint robatoris a les cabines dels camions, els agents locals han procedit a identificar les dues persones, dos homes de nacionalitat de l'est. A l'escorcoll superficial, la Policia Local de La Jonquera ha trobat diverses eines que podrien utilitzar-se per a la manipulació de panys, dues orelleres i un aparell electrònic, anomenat skimmer, que serveix per a copiar targetes de crèdit.

Així mateix, els agents locals han consultat les bases de dades policials i han comprovat que les dues persones tenien antecedents policials per robatoris amb força. Immediatament, la Policia Local de La Jonquera ha detingut els dos homes i els ha traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de La Jonquera per a la seva posada a disposició del jutjat de guàrdia.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/191036_lapolicialocaldelajonqueradetedue-per-one-alabenzinera-hell-1.htm