logo
Imprimir
15-12-2022 | 10:03hs
•EL RIPOLLèS

L'Hivernet de Ripoll convida a fer activitats de Nadal en família

Proposa tallers gratuïts per a la mainada i els seus familiars al casal El Galliner

L'Ajuntament de Ripoll programa per aquestes festes de Nadal l'Hivernet, amb tallers gratuïts per a la mainada i les seves famílies. El casal de joves el Galliner acollirà les propostes els dies 23, 27 i 30 de desembre i el 4 de gener. Hi ha activitats adaptades a tota mena d'edat, perquè els nens facin sols o acompanyats, des d'una excursió per anar a buscar el pal per fer cagar el tió o un taller per fer atrapasomnis.

El dia 23, "Busquem i decorem el pal per a fer cagar el tió" convida la mainada a anar a buscar els pals i decorar-los, mentre que el 27 serà el torn de fer atrapasomnis en família. El dia 30, menuts i grans treballaran en els desitjos per a l'any nou i el dia 4 hi ha previst un taller per a fer fanalets.

No cal inscripció prèvia, però segons l'activitat i l'edat del menor, es requereix que vagi acompanyant d'un adult o hi pot anar sol, sempre que un adult l'acompanyi a l'inici de l'activitat, per omplir el full d'assistència.

Per altra banda, del 22 de desembre al 4 de gener hi haurà un Parc de Nadal en diferents places de la vila. Els dies 27 i 28 en els quals totes les atraccions seran gratuïtes i es muntaran inflables a la plaça Llibertat. L'Espai Familiar de Ripoll també oferirà unes activitats gratuïtes pels més menuts.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/192130_lhivernetderipollconvidaaferactivitat-denadalenfamilia-1.htm