logo
Imprimir
23-12-2022 | 13:01hs
•ACTUALITAT GIRONA

La Pista de Gel de Girona, en marxa fins al 8 de gener

Fira de Girona ha donat aquest matí el tret de sortida a la instal·lació, que obre de 10 a 21 hores

Fira de Girona ha donat aquest matí el tret de sortida a la Pista de Gel d'enguany. La pista, una de les més grans de Catalunya, estarà oferta fins al 8 de gener de les 10 fins a les 21 hores, excepte el 24 i 31 de desembre (de 10 a 19), el 25 de desembre (tancat), l'1 i el 6 de gener (de 16 a 21) i el 5 de gener (de 10 a 14).

Al Palau de Fires s'hi ha instal·lat una pista coberta de 800 m² dividida en dos i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i amb tres carrils per baixar-hi amb trineu. Es calcula que hi haurà uns 240 patinadors cada hora, el que vol dir que n'entraran 60 de nous a cada torn de 15 minuts.

La gran novetat d'aquesta edició és que, a més de vendre's a la taquilla, les entrades es poden comprar anticipadament a través de la pàgina web www.firagirona.com. El sistema de venda en línia permet agilitzar els tràmits, com ara escollir el dia i l'hora per utilitzar les instal·lacions. Des de l'organització recalquen que és important presentar-se uns 20 minuts abans de l'hora d'inici.

Preus i descomptes

El preu per patinar és d'11 euros l'hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que quatre baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 4 euros. Hi ha també la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 90 euros, una fórmula ideal per a famílies o per celebrar festes d'aniversari. Als assistents se'ls demana l'ús de guants, imprescindible per accedir a la pista, però qui no en tingui els podrà adquirir al mateix Palau de Fires.

S'han previst preus reduïts per a les persones que disposin del carnet de la comunitat universitària de la UdG (8 euros l'hora) o el carnet de família nombrosa (7), mentre que els subscriptors del Diari de Girona i El Punt Avui tenen dret a un 2x1.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/192833_lapi-tadegeldegironaenmarxafin-al8degener-2.htm