logo
Imprimir
23-12-2022 | 14:25hs
•BAIX EMPORDà

Un centenar de figurants acompanyaran els reis d'Orient en les cavalcades de Platja d'Aro i Castell d'Aro

Ses Majestats faran el recorregut habitual i distribuiran 600 kg de caramels sense gluten i embolcall compostable

Un centenar de figurants acompanyaran els reis d'Orient en les cavalcades de Platja d'Aro i Castell d'Aro el 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici faran la seva desfilada pels carrers més cèntrics de les dues viles, amb les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons esportius on es podrà saludar a Ses Majestats, fer-s'hi fotografies i lliurar-los la carta.

 
 En total, els reis i el seu seguici repartiran 600 kg de caramels sense gluten i amb embolcall compostable, fruit de la col·laboració del consistori amb l'Associació Celíacs de Catalunya. Comptaran, a més, amb l'animació musical de la Banda El Caliu i les evolucions coreogràfiques del Club Twirling Platja d'Aro.

Un any més, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró organitza l'arribada de la comitiva reial al municipi. S'ha tornat a editar un tríptic informatiu amb els recorreguts, amb la imatge il·lustrada per XuxuLanstrum, que també ha dissenyat la carta personalitzada per a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, repartida a les escoles i que els infants encara poden recollir en espais municipals com l'Oficina de Turisme, la biblioteca, els centres cívics o el parc infantil El Mar dels nens.

A Platja d'Aro, els Reis d'Orient iniciaran el recorregut a les 6 de la tarda, al c/ Juli Garreta (fins al giratori Dr. Josep Trueta), i continuaran direcció nord per l'Av. de S'Agaró (fins al giratori de l'Ajuntament), l'Av. Castell d'Aro, c/ Puig S'Agoita i visitaran l'Església de Santa Maria. Després pel c/ Vicenç Bou fins a Av. Castell d'Aro, per finalitzar al Palau d'Esports i Congressos, que obrirà a les 7.

Tot seguit, es traslladaran a Castell d'Aro, on la cavalcada comença a les 8, i manté el recorregut habitual: Ses Majestats arriben per l'Av. de la Platja (a partir del c/ Amadeu Vives), travessant la Plaça Poeta Sitjar, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar a peu per les escales per a vianants fins a l'Església de Santa Maria. Tot seguit, retornaran fins a la Sala Polivalent, que obrirà a les 8.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/192835_uncentenardefigurant-acompanyaranel-rei-dorientenle-cavalcade-deplatjadaroica-telldaro-2.htm