logo
Imprimir
29-12-2022 | 08:36hs
•LLEIDA

CaixaBank i Força Lleida apropen el bàsquet als nens i nenes del Cucalocum

El Parc de la Infància, Cucalocum, té lloc a la ciutat de Lleida del 27 de desembre al 4 de gener

CaixaBank i el Força Lleida han organitzat una activitat esportiva al parc infantil de Nadal Cucalocum per fomentar la pràctica de l’esport, i en concret del bàsquet, entre els nens i nenes de Lleida, que té lloc a la ciutat del 27 de desembre al 4 de gener.

Ambdues entitats han creat un racó on tots els infants han pogut gaudir de diferents jocs vinculats a la iniciació de l’esport. El principal objectiu ha estat apropar l’esport als més petits, seguint amb la filosofia de l’entitat financera d’estar a prop de la gent.

Per a CaixaBank, l’esport és una eina estratègica que ajuda a impartir valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores del principal club de la ciutat i d’altres entitats així com també de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país, n’és una mostra el parc infantil de Nadal Cucalocum.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/193236_caixabankiforcalleidaapropenelba-quetal-nen-inene-delcucalocum-1.htm