logo
Imprimir
07-01-2023 | 16:08hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La campanya de Nadal del Mercat d'Olot reparteix 8 premis de 250€

Les butlletes de les vuit persones guanyadores s'han escollit entre les 31.000 que s'han omplert aquest any en un sorteig que ha generat molta expectació davant del Mercat d'Olot

Aquest dissabte 7 de gener a les 12 h del migdia ha tingut lloc el sorteig de la campanya de Nadal del Mercat d’Olot ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ que ha permès lliurar 8 premis de 250€. El sorteig – que ha comptat amb un públic ben nombrós concentrat davant del Mercat- ha comptat amb la presència del president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa; Fermí Corominas, de l’Associació de Placers, i la regidora de Comerç d’Olot, Gemma Canalias.

Tres infants han estat els encarregats d’escollir les butlletes premiades del sorteig, que s’ha retransmès en directe a través del compte d’Instagram del Mercat d’Olot (@mercatolot). A mesura que ha anat sortint les butlletes s’ha anat trucant a les persones guanyadores, que han estat les següents:

  1. Dolors Ferrés, veïna de Santa Pau
  2. Susi Pages, d’Olot
  3. Pere Molas, veí de Joanetes
  4. Margarita Noguer, d’Olot
  5. Ivan Furest, veí de Riudaura
  6. Susanna Zaydin, d’Olot
  7. Neus Terma, d’Olot
  8. Rosa Albesa, d’Olot

Després de rebre la trucada dels responsables del Mercat d’Olot, la Margarita Noguer i la Neus Terma han estat les primeres afortunades que s’han desplaçat fins a la Plaça per recollir el premi, que ha consistit en 250€ repartits en vals per bescanviar fins al 7 d’abril a les parades de la Plaça Mercat.

31.000 butlletes a la campanya de Nadal del Mercat d’Olot

Per participar en aquesta iniciativa promocional només calia omplir les butlletes que els placers entregaven per cada compra feta i dipositar-la a qualsevol de les urnes instal·lades al Mercat d’Olot. Aquest any s’han omplert i exhaurit les 31.000 butlletes, totes les que es disposaven per a la campanya (l’any passat van ser 22.000).

El president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa, ha destacat el canvi introduït aquest any, amb l’ampliació de premis, amb la voluntat d’arribar al màxim nombre de ciutadans. Per la seva banda, la regidora de Comerç d’Olot, Gemma Canalias, ha donat l’enhorabona als guanyadors i guanyadores subratllant “l’èxit d’aquesta iniciativa que permet premiar la fidelitat dels clients i, sobretot, potenciar el comerç local, de proximitat i qualitat de la ciutat”.

La campanya ‘Aquest Nadal, el Tió t’omple el sarró’ va començar el passat 5 de desembre i va finalitzar el passat 3 de gener de 2023. L’horari del Mercat d’Olot és de dilluns a divendres de 8 a 19 h i dissabtes de 8 a 15 h. Per més informació es pot contactar amb l’Associació de Placers del Mercat d’Olot a través del correu electrònic olotmercat@gmail.com.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/193900_lacampanyadenadaldelmercatdolotreparteix8premi-de250eur-1.htm