logo
Imprimir
12-01-2023 | 09:21hs
•LA GARROTXA

Can Miquelet és nostre!, una festa per a la ciutadania de Sant Joan les Fonts

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts organitza un acte festiu per celebrar amb santjoanencs i santjoanenques la compra municipal del parc de Can Miquelet

Des d'aquest mes de desembre el municipi de Sant Joan les Fonts és el propietari del terreny de més de 6000 m2 que conformen l'anomenat parc de can Miquelet, situat al centre del poble. Amb aquesta adquisició s'evita que a la parcel·la es pugui edificar, com estava previst al Pla General, i que es converteixi en un nou espai verd del municipi, una llarga reivindicació veïnal.

Les negociacions per fer efectiva l'adquisició del parc van començar la tardor del 2019, amb l'arribada a l'Ajuntament de l'equip de govern actual. Després d'un llarg procés, que es va veure frenat amb l'arribada de la pandèmia, finalment s'ha pogut arribar a un acord en benefici de tota la ciutadania de Sant Joan les Fonts.

Per a Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts, "amb la compra del parc de can Miquelet es dona resposta a una de les peticions més significatives que des de sempre havia realitzat la població santjoanenca: que aquest espai verd sigui per sempre propietat de santjoanencs i santjoanenques".

Per celebrar aquesta important adquisició, l'Ajuntament ha organitzat al mateix recinte del parc un acte festiu per a aquest diumenge 15 de gener, que pretén convertir-se en una festa per a la ciutadania, amb activitats per a tots els públics.

La jornada s'iniciarà a les 11 del matí amb la companyia Més Tumàcat i el seu "Més Tumàcat en concert", un espectacle amb pallassos, nassos vermells, humor, música, globus, circ i titelles. Les persones assistents també tindran l'oportunitat de passar-s'ho d'allò més bé amb la col·lecció de jocs gegants de fusta dels olotins Arriant, ideal per gaudir en família. I per acabar, se celebrarà un vermut popular.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/194191_canmiquelete-no-treunafe-taperalaciutadaniade-antjoanle-font--1.htm