logo
Imprimir
19-01-2023 | 15:10hs
•PLA DE L'ESTANY

Banyoles reviu les ‘Emocions olímpiques’ amb una exposició de fotografies

Es pot veure fins a principis de febrer al Club Natació Banyoles

Una exposició fotogràfica reviu les ‘Emocions olímpiques’ dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. La mostra, que es pot veure fins a principis de febrer a l’entrada del Club Natació Banyoles, recull diferents imatges d’esportistes que van competir en les proves olímpiques. 

L’exposició, que vol recordar els trenta anys dels Jocs Olímpics de Barcelona’92, vol mostrar com l’esport desenvolupa i fomenta diferents valors, sensacions i emocions. En aquest sentit, s’hi poden veure diferents fotografies que relacionen la pràctica esportiva amb diversos sentiments. Són cinc imatges de grans dimensions on els esportistes olímpics, tant homes com dones, de diferents disciplines esportives i de diferents orígens reaccionen i mostren les seves emocions després de la disputa de la competició. 

L’exposició es pot veure des d’aquesta setmana i fins al divendres 3 de febrer al vestíbul del Club Natació Banyoles i està organitzada per l’Ajuntament de Banyoles i la Fundació Barcelona Olímpica, amb la col·laboració de la Càtedra d’Estudis Olímpics de la Universitat de Girona, amb seu a Banyoles, i el mateix Club.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/194848_banyole-reviule-emocion-olimpique-ambunaexpo-iciodefotografie--1.htm