logo
Imprimir
19-01-2023 | 18:43hs
•ALT EMPORDà

La Cursa Solidària de l'Institut Escola El Bruel Empuriabrava recapta 260 Kg d'aliments

Els aliments recollits es destinaran al Banc dels Aliments de Castelló d'Empúries

Per tercer any consecutiu, l'Institut Escola El Bruel Empuriabrava ha organitzat la Cursa Solidària. El projecte està impulsat des de l'àrea d'educació física de l'institut escola i es va portar a terme el passat divendres, 13 de gener.

La prova consisteix en una cursa on la inscripció es formalitza aportant aliments de llarga caducitat, de forma voluntària, que es destinen al Banc d'Aliments de Castelló d'Empúries, gestionat per Càritas del municipi. Hi participa tot d'infantil i primària de l'institut escola i, els organitzadors, són els alumnes de sisè de primària. Ells s'encarreguen de preparar la cursa assumint diverses tasques com els avituallaments, el lliurament de medalles, el circuit o la gestió dels entrenaments i la zona de massatge.

Una de les novetats de la cursa d'aquest any ha estat la participació dels i les alumnes de cinquè de primària de l'Escola Joana d'Empúries i de l'Escola Ruiz Amado. L'ampliació de participants, a més de fomentar la interrelació entre les escoles, ha fet que s'aconsegueixin un total de 260 kg d'aliments.

Anna Massot, regidora d'Ensenyament, valora molt positivament aquest tipus d'iniciatives "des de l'Ajuntament s'intenta donar tot el suport necessari perquè projectes com aquest es puguin realitzar i puguin acabar materialitzant-se, i més, si implica totes les escoles" . En aquesta ocasió l'Ajuntament ha facilitat material esportiu, l'equip de megafonia i ha proporcionat les pomes i les aigües que s'han repartit al final de la cursa.

Els pròxims dies es realitzarà l'aportació dels aliments aportats al Banc d'Aliments de Castelló d'Empúries.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/194850_lacur-a-olidariadelin-titute-colaelbruelempuriabravarecapta260kgdaliment--2.htm