logo
Imprimir
22-01-2023 | 15:11hs
•BAIX EMPORDà

Satisfacció per l'afluència de visitants a la Fira de l'Oli d'Espolla

El bon temps i la reobertura del coll de Banyuls animen la 26a edició

Espolla ha acollit aquest cap de setmana una de les fires de productes més arrelada de la zona, la 26a edició de la Fira de l'Oli i l'Olivera d'Espolla. El consistori i l'associació cultural La Fraternal Espollenca han organitzat un cap de setmana d'actes amb l'oli com a protagonista i la fira pròpiament dita aquest diumenge.

L'alcalde d'Espolla, Carles Lagresa, es mostra satisfet pel desenvolupament de la fira. "Està anant molt bé, no ens ho pensàvem pas ahir a la tarda amb la tramuntana que feia. Aquest matí, però, ens hem aixecat amb menys vent i avui fa un dia esplèndid i la fira està a ple rendiment", diu Lagresa.

Entre ahir i avui, Espolla ha acollit activitats com ara tallers, espectacles, música en directe i ball, entre d'altres. La novetat ha estat el talleret de dibuix i pintura naturalista amb Toni Llobet.

A més del temps, una de les claus de l'èxit de la fira ha sigut la reobertura, aquesta setmana, del coll de Banyuls per part d'alguns veïns després de dos anys. La reobertura del pas fronterer ha permès que la fira rebés visitants del nord, tot i que Lagresa apunta que "sembla que malauradament demà a la tarda el tornaran a tancar".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/195174_-ati-faccioperlafluenciadevi-itant-alafiradelolide-polla-2.htm