logo
Imprimir
23-01-2023 | 11:09hs
•POLíTICA

Veray es conjura perquè Girona 'torni a ser una ciutat neta, segura i no tan cara'

El candidat gironí participa en la presentació dels caps de llista del Partit Popular

"Volem que Girona torni a ser una ciutat neta, segura i no tan cara", assegurava ahir el candidat a l'alcaldia de Girona, Jaume Veray, en la presentació dels caps de llista del Partit Popular.
 
En la seva intervenció a Madrid, Veray va assegurar que Girona és una ciutat preciosa, monumental, universitaria i amb gran oferta gastronòmica, però "hi ha canviat alguna cosa". "Ara és una ciutat bruta, insegura. Girona és cara, una de les deu ciutats més cares d'Espanya", va dir el popular, que ho atribueix a "uns equips de govern que s'han convertit en els primers hooligans de Puigdemont i de l'independentisme".
 
Veray va demanar ajuda als seus companys de partit, assenyalant que "Girona és el niu de la serp". Tenim Puigdemont, que encara mana molt; Torra i Roger Torrent. Tots els hooligans independentistes surten de Girona", va afirmar Jaume Veray, cap de llista del PP per a les eleccions de maig.
 
Actual president del comitè executiu del partit a la província, Veray té al darrere una llarga tradició al PP, també a escala familiar, ja que tant el seu pare, Jaume Veray, com la seva germana Concepció, han tingut representació política en diferents administracions. El mateix Veray va ser candidat al Congrés i regidor a Girona entre els anys 1996 i 1999.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/195251_veraye-conjuraperquegironatornia-erunaciutatneta-egurainotancara-1.htm