logo
Imprimir
24-01-2023 | 12:21hs
•ALT EMPORDà

Castelló d’Empúries celebra La Candelera de l’1 al 5 de febrer

La programació inclou concerts, exposicions, espectacles i l'entrega de l'Espiga i el Timó

Castelló d’Empúries celebrarà La Candelera de l’1 al 5 de febrer. La programació de la Festa Major d’Hivern inclourà propostes per a tots els públics, com ara exposicions, concerts, espectacles i presentacions. Activitats com la Trobada de Puntaires i el campionat de Botifarra recuperen el format original d’abans de la pandèmia.

Entre les activitats destacades hi haurà el lliurament de l’Espiga i Timó, l’acte institucional que reconeix la trajectòria de castellonins i castellonines; la Festa Jove amb una nit de versions a càrrec de La Masovera Barbuda i Red Hot Chili Covers o animació infantil amb Albert Such.

El cartell d'enguany també inclou sardanes, amb les cobles Foment del Montgrí i Montgrins, i l’espectacle d’humor "Comando Impro" d'Impro Barcelona.

Coincidint amb la festa i en el marc del VII Cicle de Conferències de Castelló d’Empúries, l’Associació Cultural i d’Esbarjo ha organitzat la taula rodona "Història del nostre teatre" amb Reparada Canet, Constantí Fontclara, Artur Igleisas, Maria Antònia March i Dolors Parnau, membres del Grup de Teatre Esplais.

Tampoc faltaran a la festa els Fusellers de Castelló d’Empúries amb la despertada, la ballada de l’Esbart Dansaire, ni tampoc les activitats organitzades per la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués, per l’Ecomuseu Farinera i pel Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó, s. XIV.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/195332_ca-tellodempurie-celebralacandeleradel1al5defebrer-1.htm