logo
Imprimir
14-02-2023 | 11:54hs
•LLEIDA

CaixaBank Banca Privada es reuneix amb 170 clients de Lleida per analitzar la situació econòmica i les perspectives del 2023

CaixaBank Banca Privada ofereix als seus clients serveis exclusius d'informació i publicacions per analitzar la conjuntura econòmica

CaixaBank ha reunit a Lleida prop de 170 clients de l'entitat per analitzar la situació econòmica actual i ha abordat l'evolució que poden experimentar els mercats enguany. La jornada s'emmarca en el cicle de conferències sobre les 'Perspectives econòmiques del 2023' que CaixaBank durà a terme a tota Espanya. Es tracta d'una iniciativa consolidada per a clients de l'entitat que pertanyen al segment de Banca Privada.
La jornada celebrada a CaixaForum Lleida, ha comptat amb la presència de Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, i Ana Gonzalez, directora de Banca Privada de CaixaBank a Lleida, i s'ha iniciat amb la conferència "Per més que corris..." impartida per Santiago Rubio, director d'estratègia d'inversió CaixaBank Asset Management.

En aquest sentit, Rubio ha reconegut la complexa situació actual, fruit de la combinació d'inflacions excepcionalment elevades i una forta creació d'ocupació i, per tant, taxes d'atur reduïdes, a conseqüència dels esdeveniments soferts durant els dos últims anys i de la reversió de les polítiques econòmiques expansives dutes a terme durant tant de temps. Aquesta situació dificulta la realització de previsions d'expectatives econòmiques i del comportament dels mercats financers.

Durant l'acte, s'ha realitzat inicialment una presentació de la situació econòmica actual i valoració del risc de recessió, seguit d'una anàlisi dels potencials canvis econòmics i geopolítics en els quals estem immersos, així com de l'impacte en els mercats financers, en cadascuna de les classes d'actius i, en concret, del retorn a tipus d'interès positius i els seus efectes.

Conèixer la situació econòmica
CaixaBank impulsa regularment iniciatives i esdeveniments per donar a conèixer millor la situació econòmica, dirigits als seus clients i, especialment, a aquells amb més activitat i més interès per la situació del mercat.

En aquest sentit, l'entitat financera, a través de CaixaBank Banca Privada, ofereix serveis exclusius de seguiment i informació, amb informes periòdics i accés a publicacions específiques tant sobre conjuntura econòmica com sobre la situació de les seves inversions.

CaixaBank Banca Privada
La proposta de valor de CaixaBank Banca Privada ofereix diferents models de servei per adaptar-se a les necessitats i preferències de cada client, des del qual demanda un servei d'assessorament global, fins al qual opera a iniciativa pròpia en la gestió del seu patrimoni a través d'una plataforma amb capacitats globals d'inversió en valors, fons i altres productes de gestió. El model de Banca Privada de CaixaBank a Lleida està conformat per un equip de 27 professionals especialitzats.

La tasca constant de l'entitat li ha portat a ser escollida 'Entitat de Banca Privada més Innovadora d'Europa Occidental 2022' per Global Finance, mentre que la revista britànica PWM (Grup Financial Times) l'ha distingit com a 'Millor entitat de Banca Privada en anàlisi de Big data i intel·ligència artificial a Europa 2022' i ''Millor entitat de Banca Privada en Màrqueting i Comunicació Digital a Europa 2022'.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/197434_caixabankbancaprivadae-reuneixamb170client-delleidaperanalitzarla-ituacioeconomicaile-per-pective-del2023-1.htm