logo
Imprimir
22-03-2023 | 15:12hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro estrena el Sorteig de Primavera, amb un cotxe com a premi

Les butlletes es poden aconseguir amb la compra mínima de 20 euros en els establiments adherits

Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró es reivindica com el centre comercial i d’oci a cel obert de la Costa Brava amb l'estrena del Sorteig de Primavera, una nova campanya comercial que dóna continuïtat a la fórmula d’èxit que se celebra des de fa set anys tot coincidint amb l’època nadalenca. El Sorteig de Primavera és una iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica amb el suport de l’ADEM, l'Associació d’Empresaris, i ofereix als participants la possibilitat de guanyar un cotxe.
 
Fins al 20 d’abril de 2023 tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun de la vuitantena d’establiments i serveis adherits a la campanya, que estaran identificats amb un vinil a l’entrada, tindrà l’oportunitat de guanyar un Fiat Panda híbrid (1r Premi), una tauleta tàctil (2n Premi) o una càmera fotogràfica (3r Premi). La participació es vehicula mitjançant butlletes en paper que es desen en les urnes dels mateixos comerços.
 
El vehicle s’exhibirà a la plaça de l’Ajuntament i el divendres 21 d’abril a les 6 de la tarda la Sala d’Actes de la Casa de la Vila acollirà el sorteig públic davant notari.
 
Més enllà del sorteig entre finals de març i principi d'abril Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró tenen previstes multituds d'activitats per completar aquesta iniciativa de dinamització comercial, com ara dues exposicions artístiques al Castell de Benedormiens i el Parc dels Estanys o visites guiades durant la Setmana Santa.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/200981_platjadaroe-trenael-orteigdeprimaveraambuncotxecomapremi-1.htm