logo
Imprimir
22-03-2023 | 21:18hs
•POLíTICA

Míriam Lanero demana un “debat públic” amb tots els caps de llista de la Jonquera

La candidata de Junts a l’alcaldia posa damunt la taula aquesta proposta per “rebatre les mentides i difamacions que alguns partits estan fent córrer”

La candidata de Junts a l’alcaldia de la Jonquera, Míriam Lanero, ha demanat públicament la celebració d’un “debat públic amb tots els caps de llista”. “Des de Junts per la Jonquera volem explicar-vos quin projecte tenim, i la millor manera de fer-ho és amb un debat públic amb tots els caps de llista”, ha assenyalat. 

La proposta arriba, segons apunta la candidata, per “rebatre les mentides i difamacions que alguns partits estan fent córrer”. “I vosaltres, jonquerencs i jonquerenques, tindreu més eines per contrastar les diferents propostes i decidir a qui voleu votar”, afegeix Lanero, qui durant la seva presentació com a alcaldable, a finals de gener, es va comprometre a donar “un nou impuls” al municipi en matèria de comerç, seguretat, civisme i neteja. 

“Volem una Jonquera amb una població cohesionada i amb bona formació, on els joves s’hi vulguin quedar a viure, i on el treball conjunt de les administracions, la ciutadania i el teixit empresarial permetin millorar la qualitat de vida. Volem un Ajuntament eficient i al servei dels ciutadans”, va indicar aleshores la candidata, de 31 anys i regidora al consistori alberenc des de fa deu anys. 

Lanero, que pren el relleu de Sònia Martínez, actual batllessa, va celebrar que el consistori “disposa d’un elevat pressupost” que permet alhora “mantenir els equipaments i una gran oferta cultural i esportiva”. “Treballarem per fer de la Jonquera un municipi més atractiu, més cívic, net i segur”, va concloure la candidata en aquell acte celebrat als Porxos de Can Laporta.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/200985_miriamlanerodemanaundebatpublicambtot-el-cap-delli-tadelajonquera-2.htm