logo
Imprimir
04-05-2023 | 17:26hs
•BAIX EMPORDà

CaixaBank reuneix el seu Consell Assessor a Llafranch

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'acció social de CaixaBank en aquest territori

El Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona s'ha reunit a Llafranch. Aquest òrgan consultiu té com a objectiu vetllar pels interessos financers i socials dels clients del banc a les comarques gironines. La trobada ha estat presidida pel director de negoci de CaixaBank, Jaume Masana, i ha traspassat la presidència de l'òrgan, al director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez.
Durant la reunió, els membres del Consell Assessor Territorial de CaixaBank a Girona han debatut sobre les principals variables de la conjuntura econòmica i han analitzat les previsions de futur, així com les dades específiques de les comarques gironines.

El Consell Assessor de CaixaBank a Girona treballa amb l'objectiu de garantir les funcions de representació institucional, de seguiment de l'activitat financera i de l'acció social de CaixaBank en aquest territori.

Els membres d'aquest òrgan consultiu, persones totes elles de reconeguda trajectòria i prestigi professional, assessoren i informen l'entitat financera sobre aquelles qüestions que afectin la situació econòmica de Girona, a les perspectives de desenvolupament o les oportunitats que es puguin projectar a la zona. La durada del seu mandat és de tres anys, encara que podran ser reelegits.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/204417_caixabankreuneixel-eucon-ella-e-orallafranch-2.htm