logo
Imprimir
22-05-2023 | 10:40hs
•ALT EMPORDà

Junts aposta per un nou pla local de mobilitat a Castelló d'Empúries i Empuriabrava

La candidatura de Barceló vol una nova oficina de policia local al centre històric

Junts per Castelló d'Empúries i Empuriabrava aposta per un nou pla local de mobilitat. El programa electoral de la candidatura que encapçala  Dolors Barceló inclou una aposta destacada per la mobilitat del municipi, amb un nou pla local de mobilitat, una millora de la xarxa de carrils bici i una connexió urbana dels dos nuclis a través del carrer Orlina.

Junts encara el 28 de maig amb un projecte ambiciós per transformar el municipi", que inclou les idees i suggeriments sorgits de la ciutadania i que, a parer de la formació, "contribuiran a la millora del municipi i de la qualitat de vida de tothom".

En l'apartat de seguretat, Junts planteja una nova oficina de la policia local al centre històric i una unitat especialitzada del cos per donar suport als afectats per les ocupacions, a banda de més patrullatge a les zones comercials i un reforç de la il·luminació als barris.

En l'apartat d'espais urbans i equipaments públics, la candidatura de Barcelona, té a l'agenda un pla de reforma dels ponts d'Empuriabrava, acabar la rehabilitació dels carrers del centre històric o embellir l'entrada principal del nucli de marina.

Així mateix, Junts per Castelló d'Empúries i Empuriabrava vol treballar els propers anys per remodelar la zona comercial d'Empuriabrava i dinamitzar el centre històric, estendre la xarxa 5G a tot el municipi i potenciar l'especialització turística i fomentar els esdeveniments esportius.

Pel que fa a la neteja els residus i la sostenibilitat, Junts treballarà en la renovació "urgent" del contracte d'escombraries amb la licitació del servei i el control de qualitat, una millora de la recollida de residus en el sector de l'hostaleria i la restauració o un pla energètic municipal que aposti clarament per les energies renovables.

El programa també inclou la gratuïtat del bus urbà per als menors, un pla per promoure els lloguers assequibles per al jovent o un servei d'assistència domiciliària per atendre la solitud i la dependència de la gent gran, així com un centre de dia a Empuriabrava.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/206177_junt-apo-taperunnouplalocaldemobilitataca-tellodempurie-iempuriabrava-1.htm