logo
Imprimir
03-06-2023 | 17:24hs
•POLíTICA

Sílvia Paneque exigeix respecte als resultats electorals i reclama un govern de canvi a Girona

La candidatura de Sílvia Paneque continua les negociacions per aconseguir el canvi tan anhelat a Girona

La candidatura encapçalada per Sílvia Paneque assegura que la ciutat de Girona ha votat de manera contundent pel canvi, sent ells els únics que han augmentat el suport popular enfront de les eleccions anteriors. Amb una diferència de 656 vots més que Guanyem i 521 més que fa quatre anys, Paneque es presenta com a legítima alcaldessa.

El Partit Socialista de Catalunya (PSC) ha obtingut un total de 8.644 vots, convertint-se en la força política líder a Girona. En un comunicat emès per la candidatura de Paneque, es remarca que tant la CUP com Guanyem havien deixat clar en repetides ocasions que no pactarien amb CiU i ara amb Junts. Així, resulta sorprenent aquest canvi d'orientació per part de Guanyem, ja que el seu programa electoral començava amb la frase "Girona mereix un canvi".

Sílvia Paneque ha afirmat que, durant tota la campanya, ha actuat pensant en el bé de la ciutat de Girona, sent l'únic subjecte polític que assumirà el càrrec d'alcaldessa. Amb els resultats electorals, queda palesa la voluntat de canvi expressada pels gironins, rebutjant la continuïtat i sense que hi hagi un acord alternatiu sòlid que justifiqui la possibilitat de Lluc Salellas assumir l'alcaldia.

La candidatura de Sílvia Paneque continua les negociacions per aconseguir el canvi tan anhelat a Girona. Entre les seves prioritats destaquen un pla de xoc per reactivar l'economia local, donar suport a la cultura i a l'habitatge, i dur a terme accions com la reforma immediata del carrer de la Creu. A més, es comprometen a impedir la cessió d'un solar a Montilivi que hauria de ser un espai natural i a netejar les ruïnes abandonades després de la crisi de la Covid-19.

Amb aquest panorama, Sílvia Paneque reclama el respecte dels resultats electorals i demana als altres partits que considerin el que realment ha votat la ciutat de Girona. És evident que el desig de canvi ha estat manifestat a les urnes, i és qüestionable que un acord amb Junts pugui justificar l'elecció de Salellas com a alcalde, després de les seves promeses de respectar la llista més votada.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207595_-ilviapanequeexigeixre-pecteal-re-ultat-electoral-ireclamaungoverndecanviagirona-2.htm