logo
Imprimir
03-06-2023 | 18:50hs
•ALT EMPORDà

La Fira Arrels del Vi celebra la seva 15a edició amb la presència destacada de Wine Palace i 30 cellers

Èxit rotund a la Fira Arrels del Vi: 30 cellers converteixen l'esdeveniment en una experiència enològica única

La Fira Arrels del Vi, el destacat esdeveniment dedicat als vins de la Denominació d'Origen Empordà de gamma alta, ha obert les portes amb una gran expectació i participació. Enguany, la fira compta amb la participació de 30 cellers de la regió, convertint l'esdeveniment en una oportunitat imperdible per als amants del vi i els professionals del sector vitivinícola i gastronòmic.

La fira, que celebra la seva 15a edició, té com a objectiu principal acostar els consumidors finals als cellers i productors de la DO Empordà. Arrels del Vi és reconeguda per oferir una àmplia selecció dels millors vins de la regió, entre ells el Boca grossa, el Matilde, Roca del Crit i el Bufarut, que són només algunes de les joies vinícoles que es poden trobar en aquest esdeveniment.

Amb Wine Palace com a patrocinador destacat, la fira ha atret l'atenció tant del públic general com dels professionals del sector. En declaracions a Gironanoticies.com, representants de Wine Palace han expressat la seva satisfacció pel creixent interès i coneixement dels vins per part del públic assistent.

Amb una assistència massiva i l'entusiasme dels 30 cellers participants, la Fira Arrels del Vi s'ha consolidat com un esdeveniment inigualable per descobrir, degustar i adquirir els millors vins de l'Empordà. És una oportunitat única per explorar la diversitat i la qualitat dels vins de la regió i per gaudir d'una experiència enològica completa.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207597_lafiraarrel-delvicelebrala-eva15aedicioamblapre-enciade-tacadadewinepalacei30celler--1.htm