logo
Imprimir
04-06-2023 | 14:34hs
•+ NOTíCIES

Bombers rescaten amb èxit 2 persones atrapades en un cotxe accidentat a Flaçà

Aquesta intervenció destaca la importància del treball en equip i la dedicació dels Bombers per garantir la seguretat i el benestar de la població

Avui, en una acció valenta i coordinada, sis dotacions dels Bombers han rescatat amb èxit dues persones que quedaren atrapades dins d'un cotxe accidentat. L'incident es va produir quan el vehicle es va precipitar per un barranc, i l'avís es va rebre a les 05.39 hores.

El rescat va requerir l'execució d'una maniobra d'excarceració, un servei altament tècnic que implica una preparació adequada i la col·laboració de diverses persones per dur-se a terme amb seguretat.

Els Bombers van treballar ràpidament per estabilitzar la zona de l'accident i van utilitzar eines especialitzades per accedir al vehicle i alliberar les persones atrapades. Gràcies a la seva professionalitat i experiència, les dues víctimes van ser rescatades amb èxit i traslladades a un centre hospitalari proper per rebre l'atenció mèdica necessària.

Aquesta intervenció destaca la importància del treball en equip i la dedicació dels Bombers per garantir la seguretat i el benestar de la població. La seva resposta ràpida i efectiva en situacions d'emergència com aquesta és fonamental per a la protecció i el socors dels ciutadans.

L'Ajuntament de Flaçà vol expressar el seu agraïment als Bombers per la seva intervenció i el seu servei incondicional a la comunitat. Així mateix, recorda als conductors la importància de mantenir la prudència i respectar les normes de trànsit per evitar accidents i situacions de risc.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207629_bomber-re-catenambexit2per-one-atrapade-enuncotxeaccidentataflaca-1.htm