logo
Imprimir
04-06-2023 | 20:14hs
•ALT EMPORDà

Incendi en una embarcació a Empuriabrava: El motor queda totalment cremat

Gràcies a l'acció ràpida i coordinada dels equips d'emergència, l'incendi va ser controlat a les 19:30h, tan sols mitja hora després de rebre l'avís

Un incident inesperat ha tingut lloc avui a Empuriabrava, on el motor d'una embarcació de 6 metres d'eslora ha estat engolit per les flames. L'incident ha desencadenat una resposta ràpida i eficient dels serveis d'emergència.

L'avís de l'incendi va ser rebut a les 19:05h d'aquesta tarda, i els bombers van activar immediatament cinc dotacions per respondre a l'emergència. No obstant això, finalment, només tres dotacions van ser necessàries per controlar l'incendi.

Juntament amb els bombers, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i els serveis d'emergència SEM es van personar al lloc per coordinar els esforços i garantir la seguretat de tots els implicats. Gràcies a l'acció ràpida i coordinada dels equips d'emergència, l'incendi va ser controlat a les 19:30h, tan sols mitja hora després de rebre l'avís. I, finalment, a les 19:45h, les flames van ser completament apagades, evitant que l'incident es propagués o causés danys addicionals.

Encara que el motor de l'embarcació ha quedat totalment cremat, és un gran alleujament que l'incendi s'hagi pogut controlar de manera tan eficaç i que no s'hagin registrat danys personals ni altres perjudicis materials importants.

En aquests moments, es duen a terme les investigacions pertinents per determinar la causa de l'incendi i es prenen les mesures necessàries per evitar incidents similars en el futur. És essencial recordar la importància de la precaució i el manteniment adequat per a la seguretat de les embarcacions i les persones que en gaudeixen.

 

Agraïm la resposta ràpida i professional dels equips d'emergència que han treballat en aquest incident, demostrant una vegada més el seu compromís amb la seguretat i el benestar de la comunitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207635_incendienunaembarcacioaempuriabravaelmotorquedatotalmentcremat-1.htm