logo
Imprimir
05-06-2023 | 09:28hs
•TARRAGONA

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, analitza els reptes econòmics i bancaris al Bon dia de la Cambra de Tarragona

L'acte ha començat amb una presentació de la situació econòmica actual i una valoració del risc de recessió

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, ha participat al Bon dia de la Cambra de Tarragona, una jornada organitzada per la Cambra de Tarragona que compta amb el suport de CaixaBank, Repsol i el Port de Tarragona. Durant l'esdeveniment, Gonzàlez ha impartit una ponència sota el títol "Entorn econòmic, mercats i sector bancari".

La presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, ha estat present en aquesta jornada, que ha tingut lloc a la mateixa Cambra de Tarragona. En la seva exposició, Gonzàlez ha reconegut la complexa situació actual, que es deu a una combinació d'inflacions excepcionalment elevades i una forta creació d'ocupació. Això ha donat lloc a taxes d'atur reduïdes, però també dificulta la realització de previsions d'expectatives econòmiques i del comportament dels mercats financers.

L'acte ha començat amb una presentació de la situació econòmica actual i una valoració del risc de recessió. Després, s'ha analitzat els possibles canvis econòmics i geopolítics en què estem immersos, així com l'impacte en els mercats financers, en cada classe d'actius i, en concret, del retorn a tipus d'interès positius i els seus efectes.

Els Bon dia són una iniciativa de la Cambra de Tarragona que compta amb el suport de CaixaBank, Repsol i el Port de Tarragona. Aquestes jornades serveixen com a espai de reflexió i debat sobre temes econòmics i empresarials rellevants per a la comunitat local. La participació del director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª Gonzàlez, en aquesta edició ha estat una oportunitat per conèixer de prop les seves perspectives sobre l'entorn econòmic actual i els desafiaments que afronta el sector bancari.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207659_eldirectorterritorialdecaixabankacatalunyajo-epmagonzalezanalitzael-repte-economic-ibancari-albondiadelacambradetarragona-1.htm