logo
Imprimir
05-06-2023 | 13:12hs
•ALT EMPORDà

Evacuació hospitalària urgent: Helicòpter del SEM trasllada un dels ferits fins a l'Hospital de Figueres després de l'accident a Roses

A més, per controlar el trànsit i evitar més incidents, la Policia Municipal de Roses ha intervingut en el lloc de l'accident

Un accident inesperat ha tingut lloc aquest matí a Roses (Alt Empordà), concretament a la carretera C260, al KM0, davant de la benzinera Repsol. Cap a les 11:30h, es va rebre l'avís als bombers i als serveis d'emergències, activant de forma immediata els recursos necessaris per atendre la situació.

Els bombers s'han desplaçat ràpidament al lloc de l'accident amb una dotació completa per fer front a la situació. La seva presència ha sigut essencial per garantir la seguretat i donar suport en aquest moment crític.

A més, per controlar el trànsit i evitar més incidents, la Policia Municipal de Roses ha intervingut en el lloc de l'accident, establint les mesures de seguretat necessàries per als conductors i els vianants que transitaven per la zona.

En resposta a la situació d'emergència, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter s'han desplaçat al lloc de l'accident. Segons les primeres informacions, un cotxe ha sortit de la carretera, resultat amb dos ocupants ferits. Davant la gravetat de les lesions, s'ha activat l'helicòpter del SEM per evacuar un dels ferits fins a l'Hospital de Figueres, on rebrà l'atenció mèdica necessària.

En aquests moments, les autoritats continuen treballant per esbrinar les causes exactes de l'accident i dur a terme les actuacions pertinents. Es recorda a tots els conductors la importància de respectar les normes de trànsit i mantenir la precaució per prevenir aquest tipus de situacions.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207661_evacuacioho-pitalariaurgenthelicopterdel-emtra-lladaundel-ferit-fin-alho-pitaldefiguere-de-pre-delaccidentaro-e--2.htm