logo
Imprimir
05-06-2023 | 14:07hs
•POLíTICA

Junts i Independents acorden un govern fort a Santa Coloma de Farners

L'acord de govern signat entre Junts i Independents marca el camí cap a una gestió municipal basada en la col·laboració, el consens i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans

Junts per Santa Coloma de Farners i Independents de Santa Coloma de Farners han signat un acord de govern per al període 2023-2027. Ambdós partits, que van obtenir 5 regidors i 4 respectivament a les recents eleccions municipals, tenen com a objectiu principal establir un nou marc de diàleg i consens per al municipi, a través de l'obtenció d'amplis acords en qüestions clau que afecten els ciutadans de Santa Coloma.

La candidata de Junts per Santa Coloma de Farners, Carme Salamaña, ha expressat la seva responsabilitat davant de la confiança rebuda pels votants i ha afirmat que l'acord representa una suma de voluntats per a un govern fort i amb iniciativa. Salamaña ha destacat la importància del diàleg, la transparència i la comunicació com a eixos transversals que guiaran les decisions de l'Ajuntament en aquest proper mandat.

D'altra banda, el líder d'Independents, Pep Prat, ha subratllat la necessitat de crear un equip fort per a transformar la ciutat. Prat ha destacat l'experiència professional dels regidors de la seva formació i ha assegurat que treballaran per generar un clima de confiança que arribi a la ciutadania. Amb els programes electorals com a full de ruta, Prat confia a poder superar la sensació de desànim i desil·lusió que s'ha apoderat de Santa Coloma en els últims anys.

L'acord de govern signat entre Junts i Independents marca el camí cap a una gestió municipal basada en la col·laboració, el consens i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Santa Coloma de Farners. Amb l'esperança de capgirar la situació actual, els dos partits es comprometen a treballar conjuntament per fer de Santa Coloma una ciutat més pròspera i benestarosa per a tots els seus habitants.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207662_junt-iindependent-acordenungovernforta-antacolomadefarner--1.htm