logo
Imprimir
05-06-2023 | 15:35hs
•CATALUNYA

Els Mossos d'Esquadra han frustrat a Girona el furt d'un rellotge valorat en 3.000 € i han detingut les dues autores

Les detingudes, amb antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadravan detenir el dia 1 de juny dues dones de 30 i 35 anys com a presumptes autores d'un delicte menys greu de furt.

Cap a les 5 de la tarda, agents de paisà de la comissaria de Girona van detectar dues dones amb una actitud sospitosa. En concret, estaven vigilant diverses persones que passejaven i feien compres a la zona comercial de l'Eixample de Girona.

Els agents van sospitar que podrien estar intentant cometre un furt utilitzant el mètode conegut com l'"abraçada" o "teletubbie", que consisteix a cridar l'atenció de persones, generalment gent gran, a qui distreuen i aprofiten, amb gran habilitat, per sostreure joies sense que se n'adonin.

Els mossos van observar com les dues dones entraven i sortien de botigues buscant possibles víctimes fins que una d'elles es va acostar a una clienta. No obstant això, aquesta persona no els va fer cas i se'n va anar.

Els agents les van seguir fins que van tenir la certesa que les dones tenien la intenció de cometre un furt. Quan van veure que, en un establiment, les dones intentaven treure-li el rellotge a una dona, els agents es van dirigir cap a elles i les van detenir.

Els policies van frustrar el furt del rellotge, que era d'una marca coneguda i valorat en 3.000 €.

Les detingudes, amb antecedents per fets similars, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207667_el-mo-o-de-quadrahanfru-tratagironaelfurtdunrellotgevaloraten3000eurihandetingutle-due-autore--2.htm