logo
Imprimir
05-06-2023 | 15:48hs
•+ NOTíCIES

Més de 100.000 desplaçaments a l'estació de Renfe Rodalies de Montmeló durant el Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1

La presència massiva de viatgers durant aquests esdeveniments destaca la importància dels serveis de Renfe

Durant la celebració del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona - Catalunya, s'han comptabilitzat més de 100.000 desplaçaments en els serveis de Renfe Rodalies a la línia R2 nord amb parada a l'estació de Montmeló.

Durant dissabte i diumenge, es van posar en circulació 82 trens especials, amb un total de 41 trens cada dia, per assegurar la mobilitat dels aficionats al circuit. Aquest cap de setmana també s'ha destacat la col·laboració de Renfe com a partner logístic per apropar els assistents del Primavera Sound des de diferents parts del territori, utilitzant els serveis AVE, Avlo, Alvia, Euromed i Intercity.

Renfe ha reforçat els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb 40.000 places addicionals per atendre la demanda generada pel Gran Premi. S'ha establert una programació especial durant els dies 2, 3 i 4 de juny, amb una freqüència de pas mitjana de 15 minuts entre Montmeló i Barcelona, especialment en les hores de major afluència de viatgers.

Amb l'objectiu de facilitar l'accés als serveis de Rodalies, Renfe ha reforçat el personal d'atenció al client a l'estació de Montmeló. A més, s'han implementat facilitats per a l'adquisició de bitllets, com l'ús de l'app de Renfe Cercanías per obtenir el bitllet digital i accedir als accessos amb lectors de codi o l'ús de les màquines de venda automàtica de Rodalies.

A més del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1, Barcelona ha acollit el festival Primavera Sound, amb la participació de milers de persones de diferents regions de Catalunya i d'Espanya. Renfe ha col·laborat com a partner logístic en aquest esdeveniment musical, facilitant els desplaçaments dels assistents utilitzant els serveis AVE, Avlo, Alvia, Euromed i Intercity que comuniquen Barcelona amb altres ciutats.

La presència massiva de viatgers durant aquests esdeveniments destaca la importància dels serveis de Renfe per connectar els aficionats i els assistents amb les seves destinacions i contribuir a una mobilitat eficient i còmoda durant els grans esdeveniments esportius i culturals.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207668_me-de100000de-placament-ale-tacioderenferodalie-demontmelodurantelgranpremide-panyadeformula1-1.htm