logo
Imprimir
06-06-2023 | 10:07hs
•+ NOTíCIES

Gelati Dino inaugura a Calafell el seu primer punt de venda a les comarques de Tarragona, consolidant la seva expansió en el mercat dels gelats artesans

La decisió d'escollir Calafell com a ubicació per aquest nou establiment s'ha basat en l'increment del turisme i la popularitat que ha experimentat la població en els últims anys

L'empresa empordanesa Gelati Dino ha inaugurat el seu primer punt de venda a les comarques de Tarragona, concretament a Calafell. Aquest nou establiment, situat al passeig marítim de la localitat, ocupa una superfície de 50 metres quadrats i compta amb una terrassa i un obrador de producció. La seva posada en funcionament ha suposat la creació de quatre llocs de treball.

Gelati Dino és una empresa de gelats artesans italians amb seu a Empuriabrava i ha decidit expandir-se cap a les comarques tarragonines. Aquest és el tercer punt de venda inaugurat durant el 2023, juntament amb les botigues obertes a Perpinyà (França) i Doha (Qatar). L'objectiu de l'empresa empordanesa és continuar amb aquesta expansió i obrir més punts de venda a la zona de Tarragona en els propers mesos.

La decisió d'escollir Calafell com a ubicació per aquest nou establiment s'ha basat en l'increment del turisme i la popularitat que ha experimentat la població en els últims anys. Gelati Dino confia en rebre una bona acollida i té la intenció d'establir-se en més poblacions de la zona de Tarragona, considerant el seu gran potencial.

Un dels aspectes destacats d'aquesta nova gelateria és la presència d'un obrador de producció, que permet elaborar gelats diàriament. Això suposa un valor afegit per a l'empresa, ja que ofereix un producte més atractiu i cremós als clients. A més, Gelati Dino preveu obrir set establiments més durant el 2023, incloent la ciutat de Madrid, Andalusia i la comarca del Baix Empordà.

Fundada el 1978, Gelati Dino compta actualment amb més de trenta botigues repartides per diferents països, incloent la Costa Brava, Barcelona, Madrid i altres localitzacions com Torremolinos, Saragossa, Marràqueix, Perpinyà, Doha i ara Calafell. L'empresa és reconeguda per la seva producció anual de 450.000 litres de gelats i la seva oferta diversificada que inclou sabors tradicionals i gastronòmics. A més, Gelati Dino també distribueix gelats a la restauració i ofereix ingredients i productes semielaborats per a professionals del sector.

Amb l'obertura d'aquest nou punt de venda a Calafell, Gelati Dino continua el seu creixement i consolida la seva presència en el mercat dels gelats artesans, oferint als residents i visitants de la zona de Tarragona una experiència de degustació única i de qualitat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207755_gelatidinoinauguraacalafellel-euprimerpuntdevendaale-comarque-detarragonacon-olidantla-evaexpan-ioenelmercatdel-gelat-arte-an--1.htm