logo
Imprimir
06-06-2023 | 14:05hs
•+ NOTíCIES

L’Ajuntament de Salt impulsa el casal ‘Saltem a l’escola’ per als infants que comencen Educació Infantil

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Salt reafirma el seu compromís amb l’educació i el suport als infants en la seva transició cap a l’Educació Infantil, brindant-los una oportunitat de descoberta i aprenentatge en un entorn segur i enriquidor durant l’estiu

L’Ajuntament de Salt té previst posar en marxa un nou casal d’estiu amb el nom de ‘Saltem a l’escola’, destinat als nens i nenes que iniciaran l’etapa d’Educació Infantil el proper curs. Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, prioritzarà especialment aquells infants que no hagin assistit a l’escola bressol.

El servei del casal estarà disponible durant els mesos de juliol i agost, de les nou del matí a les 12 del migdia. Es preveu que hi hagi un total de vuit grups, compostos per 10 a 12 infants cadascun, i els casals es realitzaran a diverses escoles municipals de Salt.

L’objectiu d’aquesta proposta, segons el regidor d’Educació, Fermí Cunill, és “apropar l’entorn escolar als infants de manera personalitzada per facilitar la seva adaptació al curs d’Educació Infantil i promoure la participació activa de les famílies en l’educació dels seus fills”.

Durant el casal, es duran a terme diverses activitats i xerrades amb temàtiques variades, com ara alimentació i nutrició, comunicació amb l’escola, dinàmiques familiars i rutines. L’objectiu és fomentar la interacció i la col·laboració entre les famílies i l’escola.

Els interessats en participar en aquest casal poden obtenir més informació trucant als telèfons 692 562 545 i 670 051 497 o enviant un correu electrònic a educacio@salt.cat. El període de preinscripció estarà obert fins a la setmana del 12 de juny.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Salt reafirma el seu compromís amb l’educació i el suport als infants en la seva transició cap a l’Educació Infantil, brindant-los una oportunitat de descoberta i aprenentatge en un entorn segur i enriquidor durant l’estiu.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207760_lajuntamentde-altimpul-aelca-al-altemale-colaperal-infant-quecomenceneducacioinfantil-1.htm