logo
Imprimir
06-06-2023 | 15:13hs
•BESALú, VILA COMTAL

L'arpista María Gibert Motas i el Cor de Cambra CANTABILE oferiran un concert a Sant Martí de Capellades el proper 11 de juny

L'esdeveniment està organitzat per l'Associació BAM (Besalú Art i Música), amb la col·laboració de la Galeria Duván i l'Ajuntament de Besalú

El proper 11 de juny, els amants de la música tindran l'oportunitat de gaudir d'un concert excepcional a Sant Martí de Capellades de Besalú. L'arpista María Gibert Motas i el Cor de Cambra CANTABILE, sota la direcció de Cláudio Suzin Rodríguez, s'uniran per oferir una experiència musical inoblidable.

El Cor de Cambra Cantabile, format l'any 1997 a Olot, té com a missió principal explorar noves alternatives musicals de cant coral. Durant aquest concert, interpretaran peces de reconeguts compositors com Luca Marenzio, Taltabull i Fauré, entre d'altres. La seva qualitat vocal i la seva passió per la música prometen captivar l'audiència i transportar-los a un món de melodies harmonioses.

Acompanyant el cor, tindrem l'arpista Maria Gibert Motas, originària de Figueres. Amb la seva destresa i expressió musical, Maria interpretarà peces de Chertok, Satie i Ernaudi, destacant la bellesa i la versatilitat de l'arpa com a instrument.

L'esdeveniment està organitzat per l'Associació BAM (Besalú Art i Música), amb la col·laboració de la Galeria Duván i l'Ajuntament de Besalú. Per reservar les entrades per a aquest concert exclusiu, es pot trucar al número de telèfon 607914725.

No deixeu escapar aquesta oportunitat única de gaudir d'una vetllada musical extraordinària amb l'arpista María Gibert Motas i el Cor de Cambra CANTABILE. Reserveu les vostres entrades avui mateix i prepareu-vos per a un concert que us emocionarà i us transportarà a universos musicals màgics.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207764_larpi-tamariagibertmota-ielcordecambracantabileoferiranunconcerta-antmartidecapellade-elproper11dejuny-1.htm