logo
Imprimir
07-06-2023 | 11:21hs
•POLíTICA

Guanyem posa fil a l'agulla per definir les propostes marc del futur govern de Girona

Salellas s'ha mostrat confiat que les converses amb Junts per garantir la seva investidura seran fructíferes i que es podrà avançar en la concreció de la proposta que s'està perfilant des de Guanyem

Guanyem Girona ja està treballant per determinar com serà el futur govern de la ciutat. Després de l'èxit a les passades eleccions municipals, on Guanyem va obtenir 8 regidors, els mateixos que el PSC i dos més que Junts, que en va aconseguir 6, aquesta formació municipalista reafirma la seva disposició per liderar el canvi a la plaça del Vi. En aquest sentit, des de Guanyem indiquen que estan ultimant una proposta programàtica i organitzativa que serà la base per guiar aquesta nova etapa que enceta la ciutat de Girona.

D'aquesta manera, Guanyem ha exposat que està treballant en la definició de 30 propostes programàtiques que es convertiran en l'eix central de l'acció de govern que s'iniciarà ben aviat. "Tenim un model de ciutat molt clar i ben treballat que ara volem convertir en acció de govern", ha afirmat l'alcaldable Lluc Salellas.

Encara que la formació municipalista no ha volgut revelar detalls concrets, assenyalen que la proposta seguirà la línia del projecte de ciutat que han estat exposant: convertir Girona en una ciutat líder en la lluita contra l'emergència climàtica, reduir les desigualtats entre persones i barris, amb l'habitatge com a punt focal, i apostar per una transformació urbanística que adapti la ciutat als reptes presents i futurs. A més, en termes de lideratge a l'àrea urbana, Guanyem té com a objectiu accelerar els terminis per a la construcció del nou parc hospitalari i del nou hospital Josep Trueta.

D'altra banda, Guanyem també està perfilant l'organització del futur Ajuntament de Girona. En aquest sentit, des de la formació assenyalen que l'ajuntament necessita una "actualització organitzativa" que permeti treballar de manera més eficient des del primer dia i, d'aquesta manera, oferir un millor servei a la ciutadania.

Salellas s'ha mostrat confiat que les converses amb Junts per garantir la seva investidura seran fructíferes i que es podrà avançar en la concreció de la proposta que s'està perfilant des de Guanyem.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/207882_guanyempo-afilalagullaperdefinirle-propo-te-marcdelfuturgoverndegirona-1.htm