logo
Imprimir
19-09-2023 | 23:22hs
•POLíTICA

VOX exigeix la dimissió de l'alcalde de Palamós per la multa a un cotxe policial camuflat

Circulava amb excés de velocitat i el conductor presumptament era el regidor i el batlle el copilot, segons la formació

VOX exigeix la dimissió de l'alcalde de Palamós per la multa a un cotxe policial camuflat el 2021. La sanció es va produir per circular a 110 km/h en un tram de carretera limitat a 80km/h i segons denuncia el sindicat CSIF qui conduïa era un regidor. Una investigació hauria determinat que pressumptament conduïa el regidor i copilot l'alcalde, i per això la regidora de VOX a l'Ajuntament palamosí, Cristina Ruz, li demana la dimissió.

La regidora Cristina Ruz ha demanat al ple explicacions, tot denunciant que la investigació per saber qui conduïa va quedar en res. "Mentrestant, el termini corria i la multa, inicialment de 300 euros, acabaria convertint-se en 900 euros, sortint aquests diners de les arques municipals", diu l'edil.

"El delegat sindical de la Policia Local va acusar l'Ajuntament de no fer res per revelar la identitat del conductor, i després, el Consistori va optar per obrir expedient sancionador a aquest Policia que va acabar amb una suspensió de sou i feina que va ser recorreguda judicialment", ha afirmat Ruz.

La formació assenyala que "s'ha revelat en el procediment judicial que presumptament el conductor era l'alcalde i l'acompanyant, el regidor de seguretat ciutadana". Per això exigeix saber perquè no es va pagar la multa immediatament, el motiu pel qual es va obrir expedient al delegat sindical de la Policia Local i quant ha costat a les arques municipals el procediment judicial iniciat arran de la sanció imposada a aquesta persona.

A més, VOX també ha sol·licitat poder accedir a l'expedient sobre el pagament de la multa per excés de velocitat i a l'expedient informatiu per esbrinar qui conduïa en el moment de la sanció perquè "els veïns mereixen conèixer la veritat".
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/217211_voxexigeixladimi-iodelalcaldedepalamo-perlamultaauncotxepolicialcamuflat-2.htm