logo
Imprimir
19-11-2023 | 18:30hs
•+ NOTíCIES

Sant Gregori s'omple amb la setzena Fira del Pa i de la Xocolata

Els tallers per la mainada i l'aula de cuina han estat de les activitats amb més èxit

La combinació infal·lible del pa amb xocolata i el bon temps ha atret molts visitants durant tot el dia a Sant Gregori. El municipi ha acollit avui la setzena edició de la Fira del Pa i de la Xocolata, que ha ofert activitats per a petits i grans relacionades amb els dos productes estrella de la cita. L'alcalde de Sant Gregori es mostra molt satisfet per l'afluència de visites i la participació en les activitats d'una cita molt consolidada al municipi.

Roca destaca que "han funcionat molt bé totes les activitats", especialment totes les propostes familiars i les de l'aula de cuina, que van exhaurir les places de seguida.

Durant tota la jornada, hi ha hagut parades, sobretot de pa, xocolata i dolços, a més d'altres productes d'artesania i activitats per a tothom, com tallers infantils, una aula de cuina, un maridatge de xocolata i cervesa o xocolatades populars, que han exhaurit els 420 litres disponibles entre el matí i la tarda.

Els més petits també han pogut gaudir de contes dolços a càrrec de l'Associació La Minúscula i els més grans, del concurs de coques i dolços.

Roca destaca també la implicació dels voluntaris i col•laboradors per fer possible la fira un any més.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/223191_-antgregori-ompleambla-etzenafiradelpaidelaxocolata-1.htm