logo
Imprimir
21-11-2023 | 13:32hs
•POLíTICA

Joan Bagué demana solucions immediates per l'encreuament de l'N-II a Montbarbat a Maçanet de la Selva

La iniciativa de Joan Bagué busca pressionar per obtenir el compromís de totes les administracions en la millora d'aquest encreuament

El senador de Junts, Joan Bagué, ha decidit actuar a favor de la seguretat viària a Maçanet de la Selva, en concret, a l'encreuament de l'N-II amb la urbanització de Montbarbat. Després de mantenir una reunió la setmana passada amb l'alcaldessa, Natàlia Figueras, i membres de l'equip de govern, Bagué ha presentat una sèrie de preguntes a la Comissió de Transports i Territori al Senat, amb l'objectiu de conèixer les possibles accions que l'Estat té previstes per abordar la perillositat d'aquest punt concret.

La necessitat d'aquesta millora esdevé evident, considerant que l'encreuament afecta directament la seguretat dels residents a la urbanització de Montbarbat, on resideixen aproximadament 1.800 persones. Cada desplaçament per aquest punt es converteix en un risc per a la vida dels habitants, segons assenyala l'alcaldessa Figueras, que destaca la urgència de desencallar projectes que porten anys sense concretar-se.

La iniciativa de Joan Bagué busca pressionar per obtenir el compromís de totes les administracions en la millora d'aquest encreuament, instant el govern espanyol a prendre les mesures necessàries per resoldre una problemàtica que ha acumulat una demora notable. L'encreuament en qüestió, a l'entrada de la urbanització de Montbarbat, es caracteritza per un volum elevat de trànsit i presenta particularitats que fan que la seva millora sigui una prioritat, especialment pel que fa al transport escolar.

El senador Bagué destaca la importància d'evitar una tardança excessiva en la solució d'aquest problema, subratllant que, tot i els avanços en altres punts, l'encreuament de l'N-II amb la urbanització de Montbarbat requereix una atenció immediata per garantir la seguretat dels ciutadans que hi circulen diàriament.

Amb aquestes accions i el suport de les autoritats locals, Joan Bagué espera aconseguir el suport necessari per millorar aquest encreuament crític i contribuir a la seguretat i benestar dels habitants de Maçanet de la Selva.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/223341_joanbaguedemana-olucion-immediate-perlencreuamentdeln-iiamontbarbatamacanetdela-elva-1.htm