logo
Imprimir
26-11-2023 | 19:12hs
•+ NOTíCIES

Sant Gregori vibra amb la diversitat d'entreteniment familiar a la MEG 2023

La MEG, que ha arribat a la seva 18a edició, s'ha consolidat com a referent en propostes culturals per a les famílies

El públic familiar ha omplert la Mostra d'Espectacles Familiars de Sant Gregori (MEG) aquest cap de setmana, amb més de 1.100 persones gaudint de sis propostes d'espectacles especialment pensades per a ells.

La MEG, que ha arribat a la seva 18a edició, s'ha consolidat com a referent en propostes culturals per a les famílies. L'Espai la Pineda ha estat el centre neuràlgic d'aquest esdeveniment, amb quatre dels espectacles programats aquest any. Malgrat això, com és costum, la MEG també ha pres els carrers amb una cercavila que ha culminat amb un concert familiar a la plaça del Poble.

Durant aquests dos dies, la Mostra d'Espectacles Familiars de Sant Gregori ha ofert un total de sis espectacles. El dissabte 25 de novembre, es van representar tres funcions de l'espectacle "Marley per Nadons" de la companyia La Petita Malumaluga. A més, es van realitzar més de deu funcions de l'espectacle "Maginarium" de la companyia Pau Segalés. La jornada va tancar-se amb l'espectacle de Circ Cabaret de la companyia Armando Rissotto.

Avui diumenge 26 de novembre ha començat amb la cercavila matinal "Els Robobops" de la companyia Actua, seguida d'un concert familiar de música celta i folk tradicional amb "El Pony Menut" (El Pony Pisador). A la tarda, l'espectacle musical "Desconcerto" de la companyia Jordi Purtí i l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, format per 13 músics, va posar el punt final amb un repertori musical carregat d'humor gestual.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/223736_-antgregorivibraambladiver-itatdentretenimentfamiliaralameg2023-1.htm