logo
Imprimir
09-12-2023 | 18:08hs
•+ NOTíCIES

Dotze maneres úniques de celebrar les festes de Nadal a Sant Gregori

La inauguració del Pessebre de Can Roseta, que estarà obert durant totes les festes, va donar el tret de sortida a les activitats de Nadal

Amb la inauguració del Pessebre de Can Roseta, que estarà obert durant totes les festes, Sant Gregori ha donat el tret de sortida a una gran varietat d'activitats nadalenques. Amb un total de dotze propostes diferents repartides en dinou jornades d'activitats, els residents i visitants tindran l'oportunitat de gaudir d'una celebració única i plena d'encant.

Pessebre de Can Roseta: Iniciant les celebracions, aquest pessebre romandrà obert durant totes les festes, oferint una experiència màgica per a tota la família.

Fira de Nadal (16 de desembre): La plaça de l'Ajuntament es convertirà en un escenari vibrant amb parades, caldo i xocolata solidària, música en directe, tallers i diverses activitats familiars.

Mercat de Segona (17 de desembre): Una oportunitat per descobrir tresors inesperats en aquest mercat a la mateixa plaça de l'Ajuntament.

Els Pastorets (19 de desembre): A l'Espai la Pineda, els alumnes de sisè de l'Escola Agustí Gifre oferiran una representació única de "Els Pastorets".

Tió a Sant Gregori (22 de desembre): Una activitat pensada especialment pels més petits, amb la visita del Tió per portar alegria a tots.

Quina (23 de desembre): Iniciant una sèrie de set jornades festives, amb sorteig i diversió per a tothom del 23 de desembre al 7 de gener.

Missa del Gall (24 de desembre): A les 12 de la nit a Sant Gregori, amb un concert especial de la Coral Sant Gregori. Previ ament, a dos quarts de nou del vespre, se celebrarà la missa del gall a l'església de Cartellà.

Per Nadal a Sant Grau (matí de Nadal): Una prova esportiva no competitiva amb l'objectiu de pujar al cim de Sant Grau, sigui a peu o amb bicicleta, per recaptar fons per La Marató.

Sant Silvestre Sant Gregoriana (31 de desembre): Amb recorreguts de 5 km i 12 km, aquest esdeveniment esportiu és una manera divertida de començar l'últim dia de l'any.

Parc Infantil de Nadal (28 i 29 de desembre): El pavelló municipal serà l'escenari d'un parc ple de jocs, tallers, inflables i activitats per a tota la família.

Patge Reial i Campament Reial (3 de gener): Una visita especial del Patge Reial i els seus ajudants al Campament Reial a l'Espai la Pineda.

Cavalcada de Reis (5 de gener): La màgia dels Reis Mags arribarà als pobles de Cartellà, Ginestar i Sant Gregori, amb una recepció especial a la plaça Francesc Macià.

Totes aquestes emocionants activitats estan organitzades amb amor i cura per les entitats del municipi i l'Ajuntament de Sant Gregori. Per a més informació, podeu visitar la pàgina web municipal www.santgregori.cat i deixar-vos portar per la màgia de les festes a Sant Gregori.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/224515_dotzemanere-unique-decelebrarle-fe-te-denadala-antgregori-2.htm