logo
Imprimir
01-02-2024 | 19:31hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts, primera parada a la Garrotxa de la presidenta del Parlament Anna Erra

Sant Joan les Fonts ha demanat a Erra que el Parlament modifiqui normatives per millorar els procediments administratius i eliminar part de la burocràcia que retarda qualsevol gestió

La presidenta del Parlament, Anna Erra, ha iniciat aquest dijous una visita a diversos indrets de la Garrotxa, amb Sant Joan les Fonts com a primera parada. La màxima representant de la institució va arribar a l'Ajuntament a les 10 del matí i, després de saludar els treballadors municipals, va mantenir una reunió amb l'equip de govern local, liderat per l'alcaldessa Maria Vidal.

Durant la trobada, els representants electes de Sant Joan han exposat diverses demandes a la presidenta del Parlament. Després de revisar la situació del municipi per afrontar la sequera actual, consideren crucial que la institució doni suport a l'estratègia comarcal per mitigar els seus efectes. Per tant, esperen que el Parlament contribueixi a la renovació de les xarxes d'aigua municipals de tota la Garrotxa i demanen més ajudes i menys sancions per als pobles que treballen en aquesta línia.

Anna Erra també ha conegut dues demandes urbanístiques pendents, encallades per les administracions catalanes i espanyoles. D'una banda, Sant Joan espera que la Generalitat accelere la inversió prevista per construir una rotonda d'accés al poble, a la zona de la piscina municipal. Per l'altra, el Ministerio de Fomento continua sense avançar els tràmits per la construcció de la via verda del Fluvià, que ha de connectar Olot amb Banyoles per Besalú seguint el curs del riu.

Finalment, Sant Joan les Fonts ha demanat a Erra que el Parlament modifiqui normatives per millorar els procediments administratius i eliminar part de la burocràcia que retarda qualsevol gestió. L'equip de govern també sol·licita alleujar les estrictes condicions per realitzar contractacions per a situacions puntuals, que generen inestabilitat laboral entre els mateixos funcionaris que treballen a l'administració.

Després de la reunió, la presidenta del Parlament, Anna Erra, es va dirigir cap a Begudà, on va realitzar una visita privada a empreses de la zona.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/228201_-antjoanle-font-primeraparadaalagarrotxadelapre-identadelparlamentannaerra-1.htm