logo
Imprimir
24-02-2024 | 15:56hs
•PLA DE L'ESTANY

Crespià enceta la 43a Fira de la Mel amb un reconeixement als apicultors locals

La Dolça Abella ha rebut el primer Pi d'Honor per la promoció del municipi

Crespià ha donat aquest migdia el tret de sortida a la 43a Fira de la Mel, una de les cites del calendari firal més arrelades de la comarca. Tot i la pluja que ha marcat la inauguració, la fira serà un pol d'atracció per al poble durant tot el cap de setmana, amb activitats per a petits i grans i la mel i les nous crespianes com a productes estrella.

La Fira de la Mel ha arrencat amb la inauguració i l’entrega del Pi d’Honor, un nou "reconeixement per a persones representatives del municipi o que ajuden a representar-lo", ha explicat l'alcalde, Francesc Xavier Quer. En la primera edició ha sigut pels Apicultors de Crespià la Dolça Abella per la promoció del municipi pels reconeixements nacionals i internacionals que han rebut.

Durant la inauguració, el president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Francesc Castañer, ha convidat els assistents a gaudir de la fira malgrat la pluja, i més en un any en què "s'ha fet un pas endavant per fer comunitat".

I és que aquest any com a novetat s’han programat actuacions musicals a la zona de food trucks, a càrrec de Sergi Estella, Paxòfon, Radio Cincinnati i Hatxe & The Curlys.

La programació de la Fira de la Mel inclou sardanes amb La Principal de Banyoles, una actuació de l’Esbart Dansaire Fontcoberta, la creació d’un mural col·lectiu, una batucada, activitats infantils, tallers i tastos de mel, i la vuitena caminada popular, demà a primera hora.

A més, durant tot el cap de setmana es podrà visitar una exposició de pintures i fotografies de Paula Llorens i Jordi Palau.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/230582_cre-piaencetala43afiradelamelambunreconeixemental-apicultor-local--2.htm