logo
Imprimir
26-02-2024 | 16:41hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll manté un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de l'incendi de València

L'alcaldessa de Ripoll, juntament amb membres del consistori i la ciutadania, ha participat en aquest acte de condol

La població ripollesa s'ha unit avui al dolor i la solidaritat amb les persones afectades per la tràgica situació generada per l'incendi que va assolar València el passat dijous. A les dotze del migdia d'aquest dilluns, davant de l'Ajuntament de Ripoll, s'ha celebrat un emotiu minut de silenci en record i homenatge a les víctimes mortals, els ferits i aquells que han vist com les seves llars quedaven reduïdes a cendres.

L'alcaldessa de Ripoll, juntament amb membres del consistori i la ciutadania, ha participat en aquest acte de condol, una mostra de suport i fraternitat envers les persones que han patit les conseqüències d'aquest desastre. Ripoll ha volgut enviar un missatge de solidaritat a tots els afectats, així com als equips d'emergència i a la població valenciana en general, en aquests moments de dificultat i tristesa.

L'incendi a València ha generat una profunda commoció a tot el país, i els ripollesos han volgut mostrar la seva empatia i suport als afectats. El minut de silenci ha estat una oportunitat per reflectir sobre la fragilitat de la vida, expressar el dolor compartit i reafirmar els llaços d'unió entre les diferents comunitats del territori català. En moments difícils com aquest, Ripoll ha demostrat la seva capacitat per unir-se davant de la tragèdia i enviar un missatge de força i solidaritat a tots aquells que pateixen les conseqüències d'aquest greu succés.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/230678_ripollmanteunminutde-ilencien-olidaritatamble-victime-delincendidevalencia-1.htm