logo
Imprimir
27-02-2024 | 17:47hs
•PLA DE L'ESTANY

La relació amb el món digital és el tema central del programa 'Eduquem en família' a Banyoles

El programa començarà amb una xerrada de David Bueno, investigador de genètica biomèdica, el dimarts 12 de març

La nova edició del programa 'Eduquem en família' presenta un format renovat per abordar, de manera monogràfica, la relació de les persones amb el món digital. El projecte, impulsat pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Banyoles, promou una visió profunda sobre com la tecnologia afecta la vida quotidiana. Aquesta edició concentrarà el programa en dos dies, amb una xerrada de David Bueno el dimarts 12 de març i una jornada d'activitats el dissabte 16 de març.

La temàtica central, "Relacionem-nos amb el món digital", abordarà diversos aspectes com l'impacte de la tecnologia en la vida diària, l'ús que se'n fa, les consideracions de la neurociència i les estratègies per a les famílies. Aquest format intensiu busca conscienciar les famílies sobre com la tecnologia influeix en el seu dia a dia.

La regidora d'Educació, 'Nani' Comalat, ha destacat l'èxit de les edicions anteriors i ha assenyalat que aquest any s'ha optat per concentrar les activitats en dos dies, destacant la temàtica escollida.

El programa començarà amb una xerrada de David Bueno, investigador de genètica biomèdica, el dimarts 12 de març. Posteriorment, el dissabte 16 de març, es realitzarà una tarda d'activitats en família a l'escola Can Puig. Les activitats inclouran xerrades d'experts i activitats per a infants i joves, amb temes com la psicologia i educació digitals, la coexistència entre món analògic i digital, i la intel·ligència artificial. També hi haurà un espai per a l'intercanvi d'experiències entre les famílies.

Amb aquesta iniciativa, 'Eduquem en família' pren un enfocament integral per abordar la relació de les famílies amb el món digital, fomentant la consciència i el diàleg constructiu.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/230867_larelacioambelmondigitale-eltemacentraldelprogramaeduquemenfamiliaabanyole--1.htm