logo
Imprimir
13-03-2024 | 12:07hs
•ESPORTS

Calsina Carré renova el seu compromís amb l'Spar Girona reforçant els valors compartits

Calsina Carré celebra enguany el seu 50è aniversari, consolidant-se com un Operador Logístic Integral de referència

Calsina Carré, la multinacional familiar amb una destacada trajectòria en el sector del transport i la logística a Europa i al Magreb, ha anunciat la continuació de la seva col·laboració amb l'Spar Girona per una temporada més. L'acord va ser formalitzat a la seu principal de l'empresa, situada a Pont de Molins (Alt Empordà), en un acte que va comptar amb la participació de Laia Palau, directora esportiva i exjugadora del club, i Maria Cristina Carré, membre del Consell d'Administració de Calsina Carré.

Durant l'acte, Maria Cristina Carré va expressar la seva satisfacció per la renovació de l'acord i va destacar la identificació de l'empresa amb els valors de l'equip: treball en equip, honestedat, esforç i il·lusió. Aquesta aliança no només simbolitza un suport econòmic sinó també un vincle emocional i de valors compartits entre dues entitats de gran rellevància a Girona i més enllà.

A més, Laia Palau va aprofitar la seva visita a la companyia per oferir una xerrada als treballadors, compartint les seves experiències sobre com fer-se un lloc en un món predominantment masculí. Aquesta iniciativa reforça el compromís de Calsina Carré amb la igualtat de gènere i l'empoderament femení, aspectes clau en la cultura corporativa de l'empresa.

Calsina Carré celebra enguany el seu 50è aniversari, consolidant-se com un Operador Logístic Integral de referència. Amb una forta presència internacional, l'empresa disposa de més de 1.000 treballadors, una flota de més de 1.200 unitats i una capacitat logística superior als 150.000 m². La firma destaca per la seva aposta per la sostenibilitat, la descarbonització del sector i la innovació tecnològica, seguint el seu compromís amb el concepte "The Logical Way".

L'Spar Girona, per la seva banda, aprofita aquest suport per continuar creixent i consolidant-se dins del món del bàsquet femení, comptant amb el suport d'una empresa que comparteix els seus valors i aspiracions. Aquesta renovació de col·laboració promet continuar contribuint al desenvolupament esportiu, social i econòmic de la regió, demostrant la força de la sinergia entre l'esport i el teixit empresarial.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/232376_cal-inacarrerenovael-eucompromi-ambl-pargironareforcantel-valor-compartit--1.htm