logo
Imprimir
16-03-2024 | 14:10hs
•EL RIPOLLèS

Ripoll inaugura la rampa per fer accessible el Pont d'en Calatrava

Els treballs, llargament reivindicats, han costat 180.000 euros

Ripoll ha inaugurat aquest dissabte les obres que fan accessible el Pont d'en Calatrava. Es tracta d'una rampa que permet fer accessible a les persones amb mobilitat reduïda el Pont de Ripoll, que connecta els barris de l'estació i de la carretera de Barcelona.

L'obra era llargament reivindicada per resoldre la barrera arquitectònica que suposava aquesta infraestructura sobre el riu Ter inaugurada fa gairebé tres dècades i signada pel prestigiós arquitecte Santiago Calatrava.

Els treballs, que han costat 180.000 euros, s'han finançat amb pressupost municipal, una subvenció de la Diputació de Girona i una aportació de 45.000 euros dels pressupostos participatius de Ripoll del 2021, en ser la tercera proposta més votada.

La inauguració, que coincideix amb la Fira de les 40 Hores, ha comptat amb l'alcaldessa de Ripoll, Sílvia Orriols; diversos regidors i representants de la Diputació i Carles i Mireia Bou, en nom d'Obres i Paviments Bou, empresa adjudicatària de les obres; a més de representants de l'associació ACPAD Ripollès.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/232717_ripollinauguralarampaperferacce-ibleelpontdencalatrava-2.htm