logo
Imprimir
18-03-2024 | 20:20hs
•ESPORTS

Nick Schultz s'avança a tothom a Sant Feliu de Guíxols

Nick Schultz, el corredor australià de l'equip Israel-Premier Tech, ha aconseguit superar les expectatives en aquesta exigent primera etapa

La 103a etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que ha tingut lloc aquest dilluns 18 de març, ha estat marcada per una emocionant primera jornada amb sortida i arribada a Sant Feliu de Guíxols. Amb un recorregut de 173,9 quilòmetres, els corredors s'han enfrontat a un traçat exigent que incloïa l'ascensió a diversos ports de muntanya, posant a prova la resistència i estratègia dels participants.

Nick Schultz, el corredor australià de l'equip Israel-Premier Tech, ha aconseguit superar les expectatives en aquesta exigent primera etapa, superant a corredors de renom com Tadej Poga?ar de l'equip UAE Team Emirates i Stephen Williams, el seu company d'equip. Schultz ha fet una jugada mestra anticipant-se als seus rivals en els darrers moments de la cursa, demostrant una habilitat i un coratge excepcionals que li han valgut la victòria.

La jornada ha estat també escenari d'una emocionant escapada protagonitzada per Alex Baudin, Simone Petilli, Kenny Elissonde, Ådne Holter i Mikel Bizkarra, destacant les actuacions de Kenny Elissonde, qui ha esdevingut el primer líder de la classificació de muntanya, i de Mikel Bizkarra, guardonat com el corredor més combatiu de la jornada.

El final de l'etapa a Sant Feliu de Guíxols ha sigut especialment vibrant, amb un grup de favorits lluitant per controlar la cursa abans de l'última ascensió de l'Alt de Sant Grau. Malgrat els esforços dels equips rivals, ha estat Schultz qui ha sabut jugar les seves cartes, llançant un atac decisiu que ni Tadej Poga?ar ha pogut contrarestar, convertint-se així en el primer líder de la Volta a Catalunya 2024.

Amb aquesta espectacular victòria, Schultz posa la primera pedra en la seva aspiració a la classificació general, mentre que la cursa promet més emocions amb la segona etapa, una prova de muntanya que portarà els corredors des de Mataró fins a l'estació de muntanya de Vallter, a Setcases. Aquesta pròxima etapa serà clau per a començar a perfilar els principals candidats a la victòria final en aquesta prestigiosa competició ciclista.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/232887_nick-chultz-avancaatothoma-antfeliudeguixol--1.htm