logo
Imprimir
21-03-2024 | 18:57hs
•ESPORTS

Marijn van den Berg es corona com el rei de l'esprint a Lleida en la quarta etapa de la Volta

Aquest triomf no només reafirma el talent de van den Berg com a esprintador, sinó que també manté l'expectació alta per a les properes etapes de la Volta a Catalunya

Van den Berg s'ha coronat com el rei de la velocitat en la quarta etapa de la Volta a Catalunya 2024, un dia dedicat als esprintadors en el recorregut entre Sort i Lleida. Aquesta victòria marca un moment important per a van den Berg, que aconsegueix la seva segona victòria a nivell WorldTour, demostrant la seva capacitat en competicions d'alta exigència. L'etapa va presentar un perfil favorable per als velocistes, amb l'única ascensió del dia, el Port d'Àger, que no va impedir que els esprintadors disputessin la victòria al final.

Una escapada destacada per Thomas De Gendt, Urko Berrade i Idar Andersen va animar gran part de la jornada, però va ser neutralitzada abans dels últims esprints intermedis, deixant el camí lliure per a un emocionant final a Lleida. En aquest context, els equips dels esprintadors van preparar el terreny per a un final explosiu, on van den Berg va superar els seus rivals directes, Arne Marit i Emils Liepins, per creuar primer la línia d'arribada.

Aquest triomf no només reafirma el talent de van den Berg com a esprintador, sinó que també manté l'expectació alta per a les properes etapes de la Volta a Catalunya, especialment amb la cinquena etapa que promet ser un repte per als caçadors d'etapes amb els seus terrenys trencacames i ascensions significatives. A mesura que la competició avança, els espectadors poden esperar més acció i estratègia a mesura que els ciclistes lluiten per la glòria en aquesta prestigiosa cursa UCI WorldTour.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/233318_marijnvandenberge-coronacomelreidele-printalleidaenlaquartaetapadelavolta-1.htm