logo
Imprimir
29-03-2024 | 10:42hs
•ESPORTS

Olot es converteix en l'epicentre del voleibol català amb el Campionat de Seleccions Territorials

L'èxit de l'esdeveniment no hauria estat possible sense la imprescindible col·laboració del Club Voleibol Olot i el suport de l'Ajuntament d'Olot

Olot ha estat l'escenari perfecte per a la celebració del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials aquesta Setmana Santa, consolidant-se com el punt de trobada del millor voleibol de base català. Amb una participació de gairebé 400 esportistes repartits en categories infantil, cadet i juvenil, la competició ha ofert tres dies intensos de voleibol de màxim nivell, on els jugadors han defensat amb orgull els colors de la seva província o territori.

La Federació Catalana de Voleibol, sota la direcció de Maribel Zamora, ha expressat la seva satisfacció per l'alt nivell competitiu observat en les tres categories, la qual cosa augura un bon paper de les seleccions catalanes al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques a Valladolid el proper juny. Zamora ha destacat la importància de la bona gestió dels clubs catalans en el desenvolupament del talent jove, un factor clau en l'èxit d'aquest campionat.

Els dies de competició van culminar amb emocionants finals en cada categoria. Els equips Barcelona 1 Securitas i Catalunya 1 Reprosa van ser proclamats campions en les categories femenina i masculina juvenil, respectivament, demostrant el gran nivell de competència i el compromís dels joves atletes. La categoria, cadet i infantil no van ser menys, oferint espectaculars enfrontaments que van coronar a nous campions i van mostrar la profunditat de talent present en el voleibol català.

L'èxit de l'esdeveniment no hauria estat possible sense la imprescindible col·laboració del Club Voleibol Olot i el suport de l'Ajuntament d'Olot, els quals han jugat un paper fonamental en l'organització i la realització d'aquesta competició. La seva aportació ha estat clau per oferir una experiència memorable tant per als esportistes com per als més de 1.000 espectadors que han gaudit del campionat.

En conclusió, el Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials ha estat una celebració del talent i l'esforç del voleibol de base català, deixant palès l'excel·lent estat de forma d'aquest esport a Catalunya. Amb la vista posada ja en els propers desafiaments, la Federació Catalana de Voleibol continua la seva tasca de preparació de les futures estrelles que representaran Catalunya en el panorama nacional, reafirmant el compromís amb el creixement i el desenvolupament del voleibol català.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/234092_olote-converteixenlepicentredelvoleibolcatalaambelcampionatde-eleccion-territorial--1.htm