logo
Imprimir
02-04-2024 | 19:56hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Fonts inaugura les millores del camp de futbol 7

Aquesta inversió forma part d'un esforç més ampli per part de l'Ajuntament i el CPS per millorar les instal·lacions esportives del municipi

Sant Joan les Fonts ha inaugurat una nova etapa en l'escena esportiva local amb la finalització de les obres de renovació del seu camp de futbol 7 de gespa artificial, una millora significativa que busca fomentar la pràctica d'aquest esport dins del municipi. Aquesta actuació, que ha tingut un cost de 150.000€, ha estat impulsada per la demanda de la secció de futbol del Club Poliesportiu Santjoanenc (CPS), que destacava la necessitat urgent de renovar les instal·lacions per garantir la seguretat i el benestar dels seus jugadors.

La remodelació del camp no només ha inclòs la substitució de la gespa artificial sinó que també s'ha millorat el sistema de drenatge i de reg, garantint així una millora en la qualitat de joc i la durabilitat de la instal·lació. Aquesta renovació arriba en un moment d'auge per a la secció de futbol del CPS, que actualment compta amb 10 formacions i ha vist com la seva base social ha crescut fins a superar els 1.000 socis i sòcies. El futbol a Sant Joan les Fonts viu, sens dubte, un dels seus millors moments, amb partits locals que atrauen més de 200 espectadors, xifra que es preveu augmentar amb la nova iniciativa del club de promoure els productes locals durant les jornades esportives.

Aquesta inversió forma part d'un esforç més ampli per part de l'Ajuntament i el CPS per millorar les instal·lacions esportives del municipi, que inclou també la renovació del paviment de la pista de bàsquet, la instal·lació de cistelles exteriors, la reforma dels vestidors i els lavabos de la zona de pista interior, així com l'ampliació del gimnàs prevista per aquest 2024. Aquestes accions reflecteixen el compromís de la comunitat per promoure un estil de vida saludable, la cohesió social, i els valors com el treball en equip, la confiança mútua, el respecte, i el compromís amb el municipi.

Amb aquestes millores, Sant Joan les Fonts reafirma el seu compromís amb l'esport i la seva comunitat, demostrant que la inversió en infraestructures esportives és una inversió en el benestar i el desenvolupament social del municipi. Aquestes iniciatives no només enriqueixen la vida esportiva local sinó que també fomenten la participació ciutadana i la pràctica d'hàbits de vida saludables, consolidant així el teixit social i comunitari de Sant Joan les Fonts.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/234280_-antjoanle-font-inaugurale-millore-delcampdefutbol7-1.htm