logo
Imprimir
03-04-2024 | 10:39hs
•ESPORTS

La selecció olímpica de futbol dels Estats Units prepara la participació als Jocs de París 2024 a l'Hotel TorreMirona

L’any passat van entrenar al complex empordanès la selecció d’Andorra, el Montpellier HSC francès i l’Al-Arabi SC de Qatar, entre d’altres, així com equips de rugbi i un conjunt ciclista professional

La selecció olímpica de futbol dels Estats Units ha triat les instal·lacions de l'Hotel TorreMirona Golf & Spa, situat a Navata, Girona, com a camp base per a la seva preparació pels Jocs Olímpics de París 2024. Durant una setmana, l'equip entrenat per Marko Mitrovic ha aprofitat aquest entorn privilegiat per a afinar la seva preparació, incloent-hi un partit amistós contra la selecció de Guinea, que ha resultat en una victòria de 3-0 per als nord-americans.

TorreMirona, conegut per les seves instal·lacions d'alt nivell i un entorn que promou el màxim rendiment esportiu, ha estat l'escollit per la selecció per repetir l'experiència de l'any passat, quan altres equips de renom, incloent la selecció absoluta de futbol d'Andorra i clubs com el Montpellier HSC francès i l'Al-Arabi Sports Club de Qatar, van fer ús del complex per a la seva preparació.

L'estada d'aquest any ha inclòs 22 futbolistes professionals, la meitat d'ells pertanyents a la Major League Soccer i la resta competint a Europa, demostrant la diversitat i la qualitat de l'equip que representarà els Estats Units a París. Els jugadors Griffin Yow, Nathan Harriel, i Johan Gómez van ser els encarregats d'anotar els gols que van assegurar la victòria contra Guinea.

L'Hotel TorreMirona Golf & Spa, amb les seves instal·lacions que inclouen un camp de futbol de gespa natural, una piscina a l'aire lliure, un centre esportiu amb sala de fitness, pistes de pàdel i tenis, a més d'un spa, s'ha posicionat com un destí preferent per a l'entrenament de clubs i seleccions esportives d'elit. Aquesta elecció per part de la selecció olímpica dels Estats Units reafirma el compromís del complex per oferir un servei d'excepcional qualitat i suport a l'esport d'alt rendiment.

Andreu Viladevall, director de l'Hotel, ha expressat la seva satisfacció per acollir una selecció d'aquest prestigi durant la seva preparació per a un esdeveniment tan important com són els Jocs Olímpics. Aquesta experiència no només enriqueix el perfil de l'hotel com a centre de preparació esportiva sinó que també reforça la seva aposta pel segment esportiu, contribuint a la desestacionalització i al creixement sostingut al llarg de l'any.

L'equip nord-americà, que compartirà grup amb França, Nova Zelanda i una tercera selecció pendent de classificació, té el seu debut programat per al 24 de juliol a París. Amb aquesta preparació a TorreMirona, la selecció olímpica dels Estats Units afronta els Jocs amb una preparació de primer nivell, esperant traduir aquest treball en èxits sobre el terreny de joc.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/234309_la-eleccioolimpicadefutboldel-e-tat-unit-preparalaparticipacioal-joc-depari-2024alhoteltorremirona-1.htm