logo
Imprimir
04-04-2024 | 09:47hs
•PLA DE L'ESTANY

Torna la campanya 'Allotjar-se a Banyoles té Premi' amb més descomptes i promocions

Des del primer d'abril fins al 31 de desembre, els viatgers que optin per allotjar-se a la ciutat podran gaudir d'aquestes ofertes exclusives

Banyoles, una ciutat coneguda per la seva bellesa natural i patrimoni cultural, llança de nou la campanya "Allotjar-se a Banyoles té premi", una iniciativa que promet enriquir l'experiència dels visitants amb una àmplia varietat de descomptes i promocions. Des del primer d'abril fins al 31 de desembre, els viatgers que optin per allotjar-se a la ciutat podran gaudir d'aquestes ofertes exclusives, dissenyades per fomentar la cultura, l'oci i, per primera vegada, la gastronomia local.

Aquesta tercera edició de la campanya és especialment notable per la incorporació de descomptes i promocions en una desena de restaurants de la ciutat, una novetat que amplia l'atractiu de Banyoles com a destinació turística. Un total de 20 establiments i empreses locals s'han sumat a la iniciativa, oferint 24 ofertes úniques que abracen des d'activitats culturals i patrimonials fins a propostes lúdiques i gastronòmiques.

Anna Tarafa, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Banyoles, destaca l'increment de participació d'empreses en la campanya com a indicador del seu èxit i beneficis mútuament profitosos. Aquesta resposta positiva del sector empresarial reflecteix el valor afegit que la campanya aporta tant als negocis locals com als visitants.

Una altra innovació d'aquest any és el procediment per aconseguir i utilitzar els cupons de descompte. Els visitants hauran d'acudir a l'Oficina de Turisme per recollir la butlleta amb els cupons, on se'ls verificarà com a hostes de la ciutat. Un cop autenticats, els cupons seran segellats i els turistes tindran 15 dies per gaudir de les promocions que triïn.

El bon balanç de la Setmana Santa, amb xifres de visitants semblants a les de l'any passat malgrat una meteorologia variable, augura una resposta entusiasta a aquesta campanya. Amb la previsió de realitzar més tiratges de la butlleta de cupons per incloure nous establiments i promocions, "Allotjar-se a Banyoles té premi" es consolida com una iniciativa clau per atraure turisme i dinamitzar l'economia local.

Per a més informació sobre la campanya, els establiments participants i les promocions disponibles, els interessats poden consultar el web de Banyoles o contactar amb l'Oficina de Comunicació. Amb "Allotjar-se a Banyoles té premi", la ciutat es reafirma com una destinació que ofereix molt més que belles vistes: una experiència cultural i gastronòmica plena, accessible gràcies a la col·laboració entre l'ajuntament i el teixit empresarial local.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/234450_tornalacampanyaallotjar-eabanyole-tepremiambme-de-compte-ipromocion--2.htm