logo
Imprimir
08-04-2024 | 15:07hs
•ACTUALITAT GIRONA

Girona celebra la 2a Setmana del Benestar i la Salut amb el lideratge de l'Associació Contra el Càncer

L'Associació Contra el Càncer, amb més de 70 anys d'experiència en la lluita contra aquesta malaltia, continua liderant el camí cap a una societat més informada i conscient de la importància de la prevenció

En una jornada carregada d'esperança i solidaritat, l'Associació Contra el Càncer ha pres el protagonisme en la lectura del manifest que dona inici a la segona edició de la Setmana del Benestar i la Salut, sota el lema "Girona Et Cuida". Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut, aquest esdeveniment ha reunit ciutadans i professionals sanitaris amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància dels hàbits saludables en la prevenció del càncer.

Durant aquesta setmana, del 8 al 12 d'abril, Girona es converteix en l'epicentre d'una sèrie d'activitats gratuïtes que inclouen tallers, xerrades i dinàmiques dissenyades per promoure un estil de vida més saludable. Totes les activitats estan pensades per oferir un espai de trobada i aprenentatge, on la ciutadania pugui obtenir informació fiable i basada en evidència científica sobre nutrició, exercici físic, descans i altres hàbits saludables.

L'acte d'inauguració, presidit per Julieta de Masdevall, vicepresidenta de l'Associació Contra el Càncer, ha subratllat l'essència i els valors de l'entitat en el seu compromís per millorar la qualitat de vida de les persones i promoure la prevenció del càncer. La cerimònia ha comptat amb el suport de diverses institucions i col·legis professionals, com el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, l'Ajuntament de Girona, el Col·legi Oficial de Metges i el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers, entre d'altres.

Aquesta iniciativa "Girona Et Cuida" no només busca augmentar la consciència sobre la importància de l'autocura i els hàbits saludables sinó que també pretén ser un punt de trobada per a la comunitat, fomentant el diàleg i l'intercanvi d'experiències i coneixements. A través d'aquesta setmana d'activitats, l'Associació Contra el Càncer reafirma el seu compromís de ser un referent en la lluita contra el càncer, proporcionant suport i recursos tant a les persones afectades com a les seves famílies.

L'Associació Contra el Càncer, amb més de 70 anys d'experiència en la lluita contra aquesta malaltia, continua liderant el camí cap a una societat més informada i conscient de la importància de la prevenció. A través de la seva tasca, l'entitat no només ofereix suport i acompanyament a les persones afectades i les seves famílies sinó que també impulsa la recerca científica oncològica, essent una de les entitats que més recursos destina a aquesta causa a Catalunya.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/234773_gironacelebrala2a-etmanadelbene-tarila-alutambellideratgedela-ociaciocontraelcancer-1.htm